Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Риби
ElmUS.biZ

Риби

AБВГ

Мъжът Риби с жена Риби

Глифът на Вашият знак Риби:, изобразява две плуващи в противо­положни посоки риби, свързани с тънка нишка. Какво по-точно описание на характера на вашата връзка, в която вие двамата – еднакви и все пак толкова различни – сте свързани с невидимата нишка на любовта. Открили сте това или в момента на първата ви среща или след няколко години, когато вълните на съдбата са ви изхвърлили на различни брегове, но и двамата сте намерили сили да преплувате океана и да се слеете отново в едно неделимо цяло, този път завинаги.

Едно уточнение – в момента човечеството навлиза в епохата на Водолея,Научете повече но последните две хиляди години от човешката история са преминали под влиянието на зодиакалния знак Риби. (Припомнете си за момент събитията разиграли се на историческата сцена от раждането на Христос до наши дни.)

Затова няма да сбъркам ако кажа, че връзката Ви датира от дълбока древност, преминала е през стотици перипетии, изживели сте неизброими страдания, борейки се за възможността да бъдете заедно, и в този живот съвсем заслужено сте извоювали наградата да слеете душите си във всеобхващаща космична любов.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Рибите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби