Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Риби
ElmUS.biZ

Риби

AБВГ

Сексът с мъжа Риби

Мъжът Риби би възприел ръководна позиция в любовта и би станал нетърпелив, ако не срещне благосклонен отговор. Отказва което и да било от желанията му да бъде поставено под въпрос и е обиден, ако предложите отлагане за по-подходящо време или място. Когато Ви иска, той трябва да Ви има веднага. Склонен е към срещи и тайни отношения с жени. Пренебрегва всякакви морални ограничения, предпочита партньорка с опит, с изключителна сексуална активност.

Обича да бъде разсъбличан бавно и с обожание, обича секса в кресло с жена, седнала в скута му с лице към него. Тази позиция е идеална за предиграта, при което ръцете на двамата партньори ще бъдат свободни за докосване на ерогенните зони. Риби са споделяли, че искат да имат до леглото си ледено студен пешкир, който партньорката им да притиска до члена в момента на върховна възбуда, с което удължават оргазма си. От особен интерес за тях са пръстите на краката на жената, те потръпват от интерес, прегръщат ги и ги смучат даже и през найлонов чорап.

Мъжете Риби се домогват, докато не направят своите еротични сънища и фантазии истина. Много от тези фантазии се въртят около доминиращата жена, която предявява излишни необосновани и често трудно изпълними изисквания и усилията им да я задоволят са напразни. Любимата му техника е докато жената лежи отгоре му, той да ближе едната ѝ гърда, а другата продължава да трие с пръсти, така че удвоява удоволствието на жената.

Садистите и мазохистите ще открият, че той ще играе роля, каквато те искат. Целта му е да се харесва. Ако любовницата му поиска от него да се облече като жена, той би го направил. Ако пожелае да го дисциплинира, няма да получи възражения. Той ще коленичи, ще целува краката ѝ и ще прави каквото тя иска. Ако неговата жена обича да бъде наблюдавана при сексуалния акт, той ще застане зад параван и ще ги окуражава. А може да бъде и трети, както може да изпълнява всякаква роля.

Мъжете Риби възприемат с удоволствие болката, ако води до задоволяване на партньора. Готови са да направят всичко, което би ги довело до освобождаване. Повечето от тях обичат да ги галят по ушите или леко да ги драскат.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Рибите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби