Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Риби
ElmUS.biZ

Риби

AБВГ

Здраве

Рибите улавят вибрациите на атмосферата, което ги прави лесно психически уязвими и склонни към депресии при по-мрачно и облачно време. Друга тяхна способност е несъзнателно да позволяват нахлуване на чужди болки, психични, а понякога и физиологични проблеми от външния свят, които рязко разместват пластовете на душевния им мир и ментално равновесие. Затова е възможно редовно да страдат от главоболие и усещане на напрежение в главата. Ето защо за тях е от жизнена необходимост периодично да търсят своето бягство от действителността и под формата на уединение да намират тих бряг за психичната си почивка.

Често в желанието си за аскетизъм Рибите са склонни да прибягват към алкохол и опиати. Това са особено опасни игри за тях, защото склонността им към пристрастяване може да ги доведе до задънена улица. В замяна е по-добре активно да работят върху развитието на рационалните си позиции, които ще им помогнат да се справят с трудностите, а не да ги бягат от тах по подобен недостоен начин.

Изключително силно Рибите биха могли да развият своите потенциални възможности чрез йога и медитация. Психотерапията, музикотерапията, както и танцът също могат да имат силно положителен ефект както върху тялото, така и върху духа им.

Слаби места за тях от гледна точка на медицинската астрология са глезените и стъпалата. Плоското стъпало (дюс табан) и проблеми с кокалчетата на стъпалата са често срещани, което налага носенето на удобни и по-свободни обувки. Добър вариант е да ходят боси всякога, когато им се удава възможност.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Рибите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби