Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Риби
ElmUS.biZ

Риби

AБВГ

Откровено за Рибите.

Рибите не могат да живеят без измама и подлост. Те даже сами си въобразяват някаква псевдо-реалност. Увличат се обикновено до такава степен, че сами не могат да определят кое е истина и кое не. Рибата си противоречи сама на себе си, преиначавайки нещата непрекъснато, но без да има от това никаква изгода, постъпвайки според принципа изкуство заради самото изкуство. Освен това, Рибата много обича да се рови в мръсното бельо на другите, правейки се на домашен психоаналитик и след това да разнася чуждите тайни и откровения. Изнудва със своята чувствителност и сълзи, само и само да стане на нейното. Еротоманията е заложена дълбоко в Рибите и ето защо мъжете са откровени курвари, а жените – постоянно възбудени от еротични фантазии, но обикновено незадоволени. Да работи и въобще да прави каквото и да било не обича и не умее.

Мръсната истина за Рибите

Драмааа! Рибите казват, че не търпят сцени, но те самите редовно ги правят. Целият живот на рибите е едно голямо бедствие. Неспособността Ви да се погрижите за себе си превръща живота Ви в хаос. А завистта Ви прави неудачник. Вие сте този човек, който постоянно се оплаква от тъпия живот и никога не прави нищо, за да промени нещо в него. Какъв живот? – Вие, разбира се, сте така претоварени с работа! Вие сте нещастни и правите нещастни всички хора наоколо.

Коварството на Рибите

Рибите са мили, кротки и нежни. Но в сърцето им живее едно дяволче, което ги кара да завиждат и да ви мислят злото. Ако им се удаде възможност да тормозят скрито някого, те ще се проявят като ненаситни мъчители. Стигат дори до садизъм. Според тяхното виждане, когато те страдат, това е трагедия. Когато други страдат – си е само майтап. По същия начин, както и всички останали, Рибите също си имат граница на търпението. Когато я прекосите, става страшно. Странно е как представителите на най-кротката зодия се превръщат в изверги, когато се ядосат. От тях може да се очаква да ви намушкат в гърба.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Рибите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби