Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Риби
ElmUS.biZ

Риби

AБВГ

Сексът с жената Риби

Жените Риби имат склонност да драматизират. Разчитайте на тях да направят правилните движения, да кажат правилните неща и да създадат добра атмосфера. Те научават рано за секса, тяхната склонност да се харесват рядко им позволява да кажат не.

Те са сексуално свободни и харесват свободата и разнообразието в еротичната игра. Не е трудно да се възбуди жената Риба. Гледането на секс-филми или четенето на съвременни новели може да учести дишането им. Те са много изобретателни и биха опитали в спалнята си някои сексуални акробатики, които са чели в книгите. Предполага се, че първия секс-роман е написан от Риба.

Тяхната естествена склонност към театралност им помагат да засилват апетита на любовника си със стенания и въздишки. Ако Вашата фантазия е адекватна на тяхната, контактът наистина би бил хубав. Те ще режисират сцената като в пиеса – подходящо осветление, парфюм, бельо, различни вибратори – всичко, което подхожда на вкуса на техния любовник. Веднъж разбрали склонностите му, те използват въображението си, за да направят ситуацията по-възбуждаща.

Един от малкото пъти, когато Рибите са доволни от позицията жената да е отгоре е във ваната, където движенията им са като на риба в спокойно море. Там те са в състояние да се настроят физически и умствено за оптимално действие.

Либидото им е необичайно силно по време на менструация. При Рибите това може да бъде психическо състояние. По такова време те обикновено застават в сексуална позиция, която е трудно да контролират.

Един опит, използван от много жени Риби да намерят сексуално удовлетворение извън съвкуплението е в банята с език. След като възбудят и стимулират любовника си те обливат голото му тяло, обръщайки голямо внимание на ерогенните му зони. Когато той е на върха на възбудата си те започват да ближат генеталиите му. Когато той е напълно готов те могат да го поемат с уста и неговото освобождаване ги води до оргазъм.

Те лесно могат да бъде доведени до перверзни връзки. По-пригодни са за анален секс от много други жени на зодиака. Фактически те рядко казват не на каквото и да е предложение на любовника си. Завръзването към пейки, маси и даже обесването от тавана не би ги отвратило никак. Садистите лесно намират тяхното приятелство, те окуражават проявите на садизма за тяхна сметка. Доколкото не биват наранявани физически, жените Риби не протестират.

Те имат склонност към фетишизъм към дрехи и бижута. Предпочитат да носят една или няколко скъпоценности по време на акта. Обици с висулки, пръстени, гривни, които се пързалят нагоре-надолу. Някои подробности от облеклото възбуждат партньора ѝ колкото и нея – чорапи, ръкавици, колани. Ако техният любовник е в садомазохистична сцена, те могат да носят къси панталони, високи ботуши до бедрата и др. такива за да събудят интереса му. От тях се очаква да вземат участие в ненормално поведение. Някои жени Риби, харесват тъй наречения златен дъжд, т.е. препикаване. Жените Риби са тези, които могат да изпълнят всички сексуални желания на мъжа, с когото са.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Рибите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби