Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Риби
ElmUS.biZ

Риби

AБВГ

Интимен свят

За хората, родени под този зодиакален знак, любовта е велика сила, която е управляващ фактор в техния живот. Рибите по природа са невероятно чувствителни и интуитивни. Не е тайна, че едни от най-великите медиуми и мистици, надарени с особена медитативна сила, са подвластни на мистериозната планета Нептун – зодиакален господар на Рибите. Те се нуждаят от дълбоко обвързващи емоционални връзки, които сляпо ги привързват към хората които обичат, дават им възможност да ги обожават, да се прекланят пред тях, да споделят техните радости и болки.

С течение на годините, развивайки своята индивидуалност в преследване на зрелостта, Рибите успяват да придобият силно сексуално излъчване и неприкрито желание за активен сексуален контакт. Но това изисква време, защото подсъзнателно те са склонни да пренебрегват своето физическо и сексуално развитие. Силната им религиозност също се явява пречка, която забавя спонтанната им сексуална изява и набляга основно на духовната и платонична любов. Това е тяхна вродена черта, чрез която те игнорират свободолюбивото отношение към интимното общуване на своите Водолейски предшественици.

Рибите са трудни за партньорство, независимо от зодиакалния знак на отсрещната страна. Те сами си създават основните главоболия и притеснения. Обикновено развиват във фантазиите си несъстоятелни ситуации, изграждат си на тяхна база лъжливи заключения, след което неистово търсят незаслужена утеха в прегръдката или леглото на тези, които обичат. Израстването е тайната на успешната любов. И колкото по-рано Рибите стигнат до този извод, толкова по-трайни и щастливи връзки ще са в състояние да изградят. Докато все още процесът на усъвършенстването им върви мудно, най-подходящият партньор за тях ще е онзи, който категорично е в състояние да ги тласне към еволюционно развитие. От всички представители на Зодиака, може би най-добрият за тази цел е Стрелецът, който със своя ентусиазъм, философски възгледи и идеализъм със сигурност знае пътя към рибешкото сърце. Заслепен от магнетизма и безмълвния чар на водния представител, той с радост би използвал стрелите си, за да докосне целта, която Рибите представляват за него. В нея се съчетават религиозност и мистицизъм, духовност и саможертва, емоционалност и идеализъм – все черти, които той непрестанно преследва.

Водните знаци – Рак и Скорпион, са наистина добре съвместими с Рибите. Връзката помежду им се базира на взаимно разбиране и дълбочина на чувственото начало, което ги прави по-самоуверени.

Земните знаци – Телец, Дева и Козирог, им осигуряват стабилност. Земята е тази, която служи за корито на водната стихия, дава ѝ форма и посока. Може би затова най-голямо вътрешно удовлетворение, усещане за пълноценност и плодовитост Рибите получават в контакта си със земен представител.

Комбинацията с който и да било въздушен знак – Близнаци, Везни или Водолей, най-вероятно ще доведе Рибите до усещане за студен вятър, чийто полъх ги кара да се чувстват неразбрани и самотни.

Овенът и Лъвът обикновено провокират изживявания, които хвърлят Рибите в другата крайност. Огненият темперамент едва ли би пощадил виталните им емоции, които лесно могат да бъдат изпепелени. Ако преди това, разбира се, водата тотално не е успяла да унищожи и последните искрици плам.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Рибите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби