Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Риби
ElmUS.biZ

Риби

AБВГ

Партньорство

Емоциите на Рибите с охота намират отдушник в личните взаимоотношения и често техния възлюблен може да бъде заливан от прекалено внимание и привързаност. При условие че са успели да установят контрол над чувствата си, те са в състояние да се превърнат в нещо много специално в живота на своя партньор. Но Рибите трудно успяват да сторят това и в повечето случаи техните емоции си остават разположени почти на повърхността. Така дори и незначителна, но изненадваща ситуация е в състояние да ги накара да избликнат като гейзер.

Романтични и сантиментални, веднъж попаднали в дълбоките води на любовта, Рибите бързат веднага да си сложат любимите си розови очила. С тях те биха се разделили само след едно наистина горчиво разочарование, породено от безмилостно разобличените вини и грешки на партньора им.

И въпреки силната им склонност да фантазират и приемат нещата откъм най-прекрасната им страна, желанието на Рибите да имат кристално чиста представа за света им дава възможността да градят интимни връзки върху твърда основа. Вярно е, че за тях не е характерна онази бурна и изпеляваща сексуална страст. Но романтичното им отношение към дълбоката интимност много активно се проявява чрез способността им да обичат нежно и с привързаност.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Рибите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби