Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Риби
ElmUS.biZ

Риби

AБВГ

Техники на релаксация

Зодиакалният знак Риби управлява т. нар. Дванадесети дом от астрологичния кръг, който е секторът от хороскопа, олицетворяващ медитацията. Вероятно затова Рибите са в състояние да постигнат мигновени резултати, използвайки повечето от популярните медитативни техники. Планетата Нептун, господар на този зодиакален знак, е надарила неговите представители с едно невероятно силно въображение и с уникалната способност да виждат. Отличен способ за експанзия на вродената им дарба, който би довел и до култивиране на отпускащи психиката техники, е да се научат съзнателно да владеят и контролират виденията, до които се докосват. Така наречената съзидателна визуализация изисква канализиране на мисловната енергия в конкретна посока и с конкретна цел.

За Рибите подобен подход не е никак труден за осъществяване. Достатъчно е само да намерят спокойно и усамотено място и да седнат в удобна поза върху по-твърда повърхност, след което да затворят очи и да започнат да дишат дълбоко и бавно, позволявайки на тялото да се отпусне. Съвсем скоро картините на желаните от тях мисловни условия и посока ще оживеят в съзнанието им. Докато реализират този породен от будното им въображение процес, е благоприятно да фокусират, вниманието си върху точката, която е разположена между веждите им (т.нар. трето окоНаучете повече), след което спокойно могат да се потопят в задкулисното пространство, което тя предлага.

Независимо от това какво точно желаят да визуализират, Рибите не трябва да забравят, че за да усетят отпускащ ефект и на физическо ниво, е необходимо да подхождат към всеки пореден сеанс с изключително позитивна нагласа. За тях е важно да осъзнаят, че успехът зависи основно от положителния заряд на техните мисли, които в много случаи ще имат възможност да използват дори и за самолечение.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Рибите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби