Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Риби
ElmUS.biZ

Риби

AБВГ

Сънят като съветник

Най-често сънищата на Рибите са провокирани от теми, които за тях са символ на фрустрации и притеснения. Съществува голяма вероятност именно те да са основната причина за липсата на вяра и оптимизъм у нептуновите представители като се събудят. Сънищата им обикновено притежават кристална яснота, но елементи от тях неминуемо са заредени с дълбока мистичност. Причината се корени в естествената склонност на Рибите към дълбините на окултната материя. Затова ще бъде голяма грешка, ако те си изградят несъзнателен навик да позволяват на съня да бъде повод за липса на позитивно състояние на мисълта, проява на неприятни чувства и тъжни настроения във взаимоотношенията им със света.

По правило Рибите, макар и погълнати от земните си грижи, се намират в състояние на будно сънуване, благодарение на многопластовата им сетивност и способност да проникват в тайните на отвъд зримото. Това изисква съзнателно да работят върху вече установените си земни позиции и да използват информацията от сънищните си усещания с цел да успеят по-категорично да се справят на ниво битие. В реализирането на подобен подход Рибите е добре да се предпазят от една страна от склонността си към илюзии, а от друга от нагласата си да превръщат меланхолията в своя обреченост. Силата им е във възможността да използват знанието от сънищата си, за да направят живота си по-спокоен и ведър.

Като цяло Рибите трябва да са щастливи от това, че им е отредена окултна мъдрост, много по-голяма от тази на тяхното разумно съзнание. Сънищата им успяват да утвърдят мистичния модел на тяхното вътрешно поведение, както и да ги направят по-адекватни в контролирането на емоционалното им състояние. Именно сънят и символиката му трябва да бъдат използвани от тях като източник на сила, която ще е в състояние да им осигури не само по-здравословни чувства, но и мисли.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Рибите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби