Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Риби
ElmUS.biZ

Риби

AБВГ

Кариера

Идеален вариант за представителите на зодиакалния знак Риби е да изберат професия, която да е свързана с грижата. В сферата на здравеопазването те могат да бъдат истински полезни, особено ако дейността им е с психотерапевтичен оттенък. Рибите обикновено не се славят с ярък организаторски талант и често се налага да работят зад параван. Но дори и тогава те са задълбочени и нерядко в усърдието си стигат до жертвоготовност. Отворените канали на тяхното съзнание за болките и страданията на другите им помагат да се справят в обществен план като хора, които умеят да внасят мекота и да успокояват конфликтността наоколо.

Много често със силно влияние на Риби са и онези, които избират за свое професионално поприще религиозните институции. А вродената им способност да акцентират върху нюансите им позволява да изградят силна артистична кариера на сцената, или да се докоснат до популярността като художници, музиканти, поети. В астрологията зодиакалният знак Риби е покровител също и на танцьорите, които чрез пластиката на тялото си внушават и говорят.

Риби е един от четирите подвижни (дуалистични) знаци в Зодиака (заедно с Близнаци, Дева и Стрелец). Ето защо и при избора на професия присъства техният дуалистичен подход. Две дейности, активно развивани по едно и също време, е често срещана възможност за тях, която се осъществява благодарение на гъвкавостта и способността им лесно да се приспособяват.

И въпреки че типичният рибен представител не се слави със силна амбиция, това не го лишава от възможност за добро финансово обезпечаване, до което е достигнал чрез материализиране на дарбите и талантите си. Може би проблем е по-скоро и начинът, по който контролира и управлява своите финанси. Разсеяността и липсата на стриктна организация – често срещано състояние на Рибите – налага те да положат повече съзнателни усилия с цел да дисцип­линират себе си. Особено когато става дума за пари.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Рибите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби