Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Риби
ElmUS.biZ

Риби

AБВГ

Обичайните позитиви и негативи на Рибите

Рибите имат много положителни черти, но поради склонността им към самоунищожение и негативизъм им се налага да водят вътрешна борба за да демонстрират добрите си качества.

Те са снизходителни към грешките, които другите допускат. Обичат красотата на природата. Подсъзнателно усвояват знания и често достигат сами до факти и истини, които в началото не осмислят, но накрая винаги са верни. Имат силно развито чувство за хумор. На работното си място са добросъвестни, но трябва да бъдат по-организирани и методични. Трябва повече да вярват в себе си, в способностите си и да се доверяват на интуицията си. Съчувствено се отнасят към недостатъците на другите, но не обичат да слушат за техните страдания.

Това, което другите трудно наричат недостатък, за Рибите определено е отрицателно качество. Те винаги се отдръпват в своя си измислен свят, вместо да се изправят с лице пред реалностите в живота. Често Рибите усещат, че гледната им точка се е сменила и впоследствие съжаляват за направения избор. Друг недостатък е постоянната им нерешителност.

Ако всичко казано до тук Ви кара да мислите, че Рибите са слаби и безпомощни, то сме Ви въвели в заблуждение. От чувството си за неувереност и колебаещите се настроения Рибите още от малки осъзнават силата на парите. Ако те не успяват сами да направят повече пари, те изкусно манипулират тези, които могат да печелят добре. Ако някой не знае как да си изхарчи парите, трябва да има под ръка представител на зодията Риби.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Рибите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби