Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Риби
ElmUS.biZ

Риби

AБВГ

Сексуалност, ерогенни зони, скрити сексуални фантазии.

Рибите смятат за мисия да реализират еротичните си мечти и да доставят удовлоствие.

Сексът е емоционален при Рибите, както повечето неща в живота им. Те са чувствени и креативни любовници, които си падат по енергичния секс и реализирането на еротични фантазии. Ако говорим за вратата на спалнята, срамът определено остава зад нея. Апетитът им за секс е нестихващ и обичат да поддържат похотливо разнообразие. Ако партньорът им реализира някоя от палавите им фантазии, ще получава наградата си цяла нощ. За тях най-добрата възможна комбинация е любовта и сексът да вървят ръка за ръка, защото обичат сигурността да не се чувстват застрашени. Освен това наистина обожават да доставят удоволствие на някого. Колкото до най-разпалващата ги маневра... едва ли има нужда да споменаваме, че не обичат, а обожават секса във вода!

Психосексуален тип – нарцистичен.

Ерогенни зони са краката и особено стъпалата.

Скрити сексуални фантазии – секс за пари.

Любимата му фантазия е да прави любов на самотен остров в близост до морето. Просто обожава да бъде около други риби.

Жената Риби е склонна да се увлича по окултното и дори по магиите. Умее да бъде загадъчна, а често е направо вълшебна.

Дамата от зодия Риби винаги предприема правилните действия, има правилните реплики и създава правилната атмосфера. Супер сексуално освободена е и ако фантазиите на партньора ѝ съвпаднат с нейните, приключенията им между чаршафите може да станат наистина горещи! Никога не отказва нови предложения. Любимо похотливо място е водно легло или джакузи. Най-добрите ѝ секс съвпадения са Рак, Скорпион, Козирог, Риби.

Мъжът Риби е свикнал да има тайни любовни авантюри и да изневерява. Той не е идеалният съпруг, особено ако сте ревнива. Все пак, астролозите съветват да не прибързвате да съдите за качествата на другия само по зодията. В крайна сметка и звездните предначертания могат да бъдат коригирани, ако другият наистина Ви обича.

Мъжът Риби обича да играе главната роля в спалнята и става ужасно нетърпелив, ако не получи мигновен отговор. Задръжките са му безразлични, така че си търси партньорка с нестихващо желание. Обича да прави секс на стол и да бъде послушен. Пристрастява се към всичко, което му носи удоволствие и релаксация. За максималната му наслада масажирайте и галите стъпалата му.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Рибите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби