Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Риби
ElmUS.biZ

Риби

AБВГ

Рибите в кавга – страсти, караници, сръдни и прошка

При спорове и караници хората, родени под знака на Рибите, се държат прекалено емоционално. Те са склонни към бурни скандали, придружени с много сълзи. В момент, когато са ядосани, родените под знака на Рибите са в състояние да кажат много неща, които не мислят, само и само за да наранят човека срещу тях. Когато се карат с някого, родените под знака на Рибите изваждат спомени за предишни критични моменти със същия човек и се разпалват още повече, което ги кара да стават направо неудържими. Кротките по принцип Риби в момент на скандал са способни да хвърлят най-различни предмети, дори такива, които са ценни за тях, а след това часове наред да плачат над счупените си любими вещи. Когато се карат с някого, Рибите са в състояние дори да се опитат да го нападнат физически, тъй като буквално им пада пердето и не знаят какво вършат. След това обикновено съжаляват и се чувстват виновни за всичко, което са казали или направили по време на караницата.

С Рибите е много лесно да се сдобриш. Те са с мек характер и е лесно да ги трогнеш, особено ако знаеш коя им е тънката струна в душата. Достатъчно е човек да помоли кротко за прошка или да каже колко съжалява и роденият под знака на Рибите му е простил всичко, независимо колко силно го е наранил преди това.

Рибите са в състояние да простят и без никой да ги моли за това. Често те винят за караницата не другия човек, а самите себе си и се опитват да намерят грешки в собственото си поведение. Когато човек поиска някой, роден под знака на Рибите, да се държи с него както преди, достатъчно е да му напомни за доброто старо време, да го прегърне и да му обещае, че ще са приятели завинаги. Рибите са доста наивни и вярват безрезервно на хората, които ценят. Когато някой, скаран с човек от зодия Риби, иска да се сдобри бързо с него, трябва да знае, че нещо, което Рибите не могат да понесат, е чуждото страдание. Сълзите и тъжният поглед ги размекват за секунди и те са готови да простят и най-голямото предателство спрямо тях.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Рибите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби