Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Риби
ElmUS.biZ

Риби

AБВГ

Страховете на Рибите – Забележи ме!... О, не, недей!

Сякаш повече от всичко друго, Рибите се страхуват да не бъдат невидими. Чувството, че не оставят никакъв отпечатък върху света около себе си, понякога ги завладява до степен да смятат, че никой не ги забелязва. Това е различно от моментите, когато сами се правят на невидими, за да поразсъждават в усамотение. Става дума за усещането, че уж присъстваш в дадена ситуация, но никой не те забелязва.

Понякога Рибите се обвиняват, че не правят нищо достатъчно значимо за света. Смятат, че животът им не е нужен никому. Започват да се боят, че съществуването им не е достатъчно значимо, за да бъде важно за другите.

Колкото и странно да звучи, Рибите понякога се страхуват да не изпъкнат прекалено. Боят се, че ще ги забелязват твърде много, ще бъдат някак твърде изложени на чуждите погледи и ще бъдат погълнати от нуждите на околните. Дотолкова силно усещат енергията на другите, че се чувстват бомбардирани, ако получат много внимание. Това може да обърка усещането им за самите себе си и дори да размие тяхната идентичност и граници.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Рибите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби