Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Лъв
ElmUS.biZ

Лъв

AБВГ

Сексът с жената Лъв

Тя не само, че трябва да бъде значима за своя приятел, но и трябва да бъде единствена. Това ограничение обаче не се отнася за нея. Тя иска да бъде свободна, за да търси обожатели. Обикновено не отива да търси много далеч. Желаещите са твърде много: жените Лъв са най-популярните ловци в зодиака. Тя обича хората, обаче е егоистична. Налага се и има достойнство, суетна е, но е любезна. Едно същество на противоречията, което вижда проблемите на другите само доколкото се отнасят към нея. Често е влюбена, рядко може да обича. Липсва и способноста да отдава чувствата си, не може да се жертва за друг човек. Ако една любовна връзка стане твърде удобна, тя може да стане мързелива и да приеме отношенията си в спалнята като вече сигурни.

Като резултат огънят, който е запалила в любовника си, често изгаря и без достатъчно гориво за неговото обожание, нейните сексуални желания бавно спират. За да се подържа в добра форма има нужда от промени. Основата и е ленива и спомените се оказват трудни. Резултатът често е досаден приятел, с когото тя просто преживява. Може да бъде вярна на този, който я обича, но ако тяхната привързаност замре това за нея е повод за изневяра.

Често може да бъде намерена в центъра на тройка с двама мъже. Като ги настройва един срещу друг тя ги командва като кралица. Щастлива е само когато е в центъра на вниманието. Ако хората не могат да се пригодят към нейните изисквания, тя никога не обвинява себе си за това. Другите жени ѝ завиждат, защото в една стая, пълна с привлекателни мъже, тя ще бъде в центъра на вниманието.

Тя привлича мъжете без усилие, може би защото предварително приема, че е правилно, подходящо те да се отнасят така с нея. Ако се усмихне на някой мъж обаче, това може да бъде двусмислено, защото не винаги това значи, че тя е настоена благосклонно. Тя има непрекъсната и неизлечима нужда от обожание и ще флиртува с всеки, само да е сигурна, че ще го получи. Придружаващият я за вечерта обаче не бива нито за момент да я остави да се съмнява, че тя е слънцето на неговото небе. Това ще бъде абсолютно непоносимо. Нечестно, разбира се, но това е положението. Всеки мъж, който я иска, трябва да се научи да живее така. Тя има тънко чувство за хумор и най-добрия начин да ѝ се постави някой въпрос е смешната форма. Смехът е висок, даже ръмжащ, като ръмженето на лавица. Когато реши да се прави на клоун, постига го чудесно. Когато нейният знак е добре застъпен, тя може да бъде много продуктивна. В интелектуална насока има дадености и е перспективна. Прави добра кариера, въпреки че понякога с нея се работи трудно, защото настоява всеки да действа в съответствие с очакванията ѝ. Тя има талант, но твърде малко го показва, като всичко рутинно я отегчава. Търси романтични места за пътешествие – Испания или Акропола например. Във всичките си начинания тя не търпи критика. Силно се противопоставя и на самокритиката. Не очаквайте от нея да Ви посрещне половинчато, тъй като е твърдо убедена, че всеки мъж е щастлив да я притежава. Тя не вижда причина да го ухажва. Лъвиците обичат да правят това, което смятат за невинни флиртове и да изразяват свободно желанията си. Не тичат след всеки мъж, защото са с твърдо голямо самочувствие. Жената Лъв е твърде самодоволна, за да бъде агресивна.

Нейната цел е да бъде просто обожавана. Отношенията ѝ най-добре се категоризират като изчакващо, мързеливо. Изглежда тя инстинктивно знае колко силно реагират мъжете за нея. Едно мръдване на пръстчето и те бързат да се подчинят на нейните команди. Когато един любовник я разочарова, тя не му го казва и не му го обяснява. Мълчаливото противопоставяне е много по-сериозно оръжие. Не са необходими думи, за да се обясни неодобрението на владетеля. Много мъже са били потиснати от неодобрението на Лъвиците и много малко са имали куража да се върнат отново при тях. Те събират своя данък, хранят собственото си аз и след това болезнено изритват. Жената Лъв рядко е тъжна, даже когато е влюбена. Нейното основно разположение на духа е оптимистично, весело. Себеанализът не ѝ е присъщ, тя не се тормози от свойте желания, защото не е нужно – каквото иска Лъвът, той го получава. Ако един мъж стане важен за нея, може да очаквате царствено отношение както се полага.

Тя създава атмосферата на красота в своя дом. Въпреки че се облича провокиращо, това което прави не е за да постигне, а за да използва своя любовник, има значителна разлика. Когато дойде моментът да разкрие всичките си чарове, ще има бавно, царствено представление, не толкова за удоволствието на любовника, колкото за нейното удоволствие, като наблюдава обожанието му. Тежко и горко на този, който не я разбере и се опита да я вземе твърде бързо и насила, тогава Лавицата показва своите нокти.

Тя не чувства практическа нужда да бъде оригинална или техническа, при поведението си в спалнята. Както и при мъжа Лъв, нейният инстинкт е конвенционалното и директното. Всичко това изглежда прекалено ясно, просто и правилно. Защо трябва да се играе? Когато страстите ѝ са събудени, става пламена, сексуална партньорка. Наоколо има твърде много нейни приятели, който могат да го докажат с белезите си. След това тя очаква да бъдат възхвалени сексуалните ѝ възможности. Знае, че е здраво, похотливо животно – Царица на джунглата. В акта се опитва да доминира, но обикновено се задоволява с партньорство по равно. В предиграта обаче държи да ѝ бъдат облизвани нежно ушите, лицето и шията. Обича също така и партьора ѝ да пробягва с език по крака до вътрешната част на бедрото. Любимият ѝ начин на сношение е да позволява на мъжа да проникне наполовина, след това да промени позата във взаимно партньорство, така че той да може да се възхищава на тялото ѝ и да коментира това. Нейната безкрайна нужда да се показва я кара да предпочита позата жената отгоре, така че мъжа да може да я гледа и да продължава да ѝ се възхищава. В тази поза тя получава удовлетворение като се накланя напред и позволява на любовника си да поеме колкото може повече гърдите ѝ в устата си. Държанието на мъжа за нея е съществена част от секса.

Винаги избира внимателно бельото си, за да бъде сигурна, че ще предизвика възхищение, когато се съблича. Жената Лъв често използва сутиени, които оставят зърната ѝ свободни навън, или бикини с предна и задна свободна част. В някои случаи тя не носи нищо друго, освен колани чорапи. Спокойното и положително отношение към секса действат обезоръжаващо на мъже, които се съмняват в своите способности. Тя е толкова сигурна, че всичко ще бъде добре, че то в повечето случаи обикновено става така. Щастливият дявол прави любовта за нея, а не с нея. И едно предупреждение – в нея инстинктът доминира и понякога приема крайни форми.

Тъй като Лъвицата отказва да живее в света на някой мъж, тя често приема неговата роля в сексуалния акт, като може да носи изкуствен орган и да го накара да се наведе и да проникне в него анално. Може да настоява той да целува обувките ѝ, облеченото ѝ в кожа тяло или ръце с ръкавици. Лъвиците харесват френската любов, прилагана от мъже и настояват темпото и налягането да се увеличават, докато получат оргазъм. Докато някои оралисти предпочитат да заменят езика с пръст, те очакват това да е само език, като смятат, че това е тяхната царственост. Лъвската нужда да управляват ги привлича към много млади момчета, тъй като те са по-склонни да положат исканото обожание и подчинение. В замяна биват превръщани в порочни затворници на любовта.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Лъвовете

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби