Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Лъв
ElmUS.biZ

Лъв

AБВГ

Партньорство

Желанието на Лъва да господства и в партньорските взаимоотношения не бива да бъде подценявано. То би имало добър ефект, особено когато е подкрепено от характерния лъвски стремеж да извлича на бял свят най-доброто от партньора си, който сам трябва да се научи да запазва неуязвено достойнството си.

Лъвът е учудващо чувствителен и честолюбив, което го прави лесно обидчив. Тази негова черта се подсилва и от факта, че той е голям идеалист в любовта. Този идеализъм го прави силен в привързаността си и често много мощен, реши ли да отдаде сърцето си. Но, за съжаление, разочарованието му настъпва бързо, след като разбере, че малцина са онези, които наистина заслужават отношение, подобно на неговото. Вдигнал прекалено високо летвата, той неведнъж изпада в емоционални противоречия с партньора си, но най-голямата трудност в личните контакти произлиза от истината, че Лъвът трудно приема критика. Не само, че я взима особено надълбоко, но и дълго я помни.

Интимното общуване и сексът са символ на изобилна наслада и удоволствие за него, но това в никакъв случай не означава, че обича любовта да бъде груба и бърза. Пословичната му романтичност го прави чувствителен към обстановката, в която се развива действието на любовната игра. Музика, свещи, хубаво вино – това е декорът от който се нуждае, за да даде бляскава изява на чувството си. Дълбоко в мислите и сърцето си Лъвът копнее да бъде дълго ухажван, после спечелен и едва най-накрая потопен в разкош от съблазни.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Лъвовете

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби