Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Лъв
ElmUS.biZ

Лъв

AБВГ

Сънят като съветник

Възможно е често да сънувате, че се намирате в центъра на огромна сцена, засипан от аплодисменти и възхищение. Елемент на драматичното, който държите да присъства в реалния Ви живот, навярно също ще се наложи като основен оттенък на Вашите сънища. В друг аспект Вие обичате да давате остроумен и забавен смисъл на думите, както и да уважавате чувството за хумор. Много е вероятно Вашите близки да Ви чуват как се смеете насън.

Вие сте в състояние да сънувате, че представлението се играе във Ваша чест или че самият Вие сте ръководител на трупа от актьори, и то с власт, подобна на тази, която царят има над своята свита.

Като типичен Лъв, Вие проявявате неуморност в ежедневния си живот и успявате да се наложите като отговорен и верен на задълженията си човек. Тези основни характеристики на Вашата природа правят дните Ви доста трудни, а самия Вас – интензивно зает, често пренебрегващ правилата, които доброто здраве налага. Ето защо някои сънища ще се опитат да компенсират това състояние чрез характерния си забавляващ и отпускащ ефект.

Ако сънувате, че престижът Ви е накърнен от негативни външни влияния, това е знак, че не сте бил оценен от хората около Вас, най-вероятно поради крайно доминиращото Ви поведение у дома. Решите ли да използвате лъвската си мъдрост в ситуации като тези, ще се наложи да се покажете малко по-смирен, както и да предотвратите демонстрацията на често високомерното Ви чувство за чест и достойнство и просто да се опитате да съсредоточите вниманието си върху резултата от добре свършената работа и радостта от нея. Така, смекчавайки индивидуалността си на едно външно ниво, Вие ще успеете да закалите вътрешната си сила, която рано или късно ще Ви доведе до заслужената висока оценка на света.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Лъвовете

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби