Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Лъв
ElmUS.biZ

Лъв

AБВГ

Кариера

Силно емоционално ангажиран и в кариерата си, Лъвът се нуждае да изпитва пълнота от това, което върши. Той може да бъде разпознат в различни бизнес-територии, свързани с изкуство, банкова дейност, търговия, нощни и увеселителни заведения, както и във висшата дипломация. А най-добре се чувства, когато му е предоставена възможност да използва своите отлични организаторски качества.

Вроденото му желание да управлява, стимулира и привлича, както и характерният му вътрешен драматизъм, правят размаха на Лъва забележителен, независимо от дейността, която си е избрал. Жизнен и зареден с оптимизма на Слънцето – неговия зодиакален господар – той се впуска във всяко едно начинание с цялото си сърце, плам и ентусиазъм, с желанието недвусмислено да докаже уникалните си способности. Той е изключителен актьор на сцената, творец с четка и бои в ръце, моден дизайнер, специалист по вътрешна архитектура и обзавеждане или търговски и банкови дела.

Лъвът отделя голямо място на лукса в живота си. По природа амбициозен, той проявява интерес към парите главно и именно заради този лукс, който те са в състояние да му осигурят. Обича да купува и да се наслаждава на красиви и качествени предмети, бижута, дрехи, като е особено взискателен по отношение на козметиката и облеклото си. Има слабост към пътуванията, чрез които цели да си създаде удоволствие и вътрешен комфорт.

Успее ли да достигне върха на своята кариера, Лъвът обикновено съумява да се задържи достатъчно дълго там, за да е абсолютно сигурен, че е видян от света. И най-важното – оценен по достойнство!

Той може да бъде и отличен шеф, благодарение на осъзнатата си лидерска сила. Все пак добре е по-често да проявява дипломатическите си качества и да не прекалява с ентусиазма си да оправя живота на хората наоколо. Обикновено умее да се грижи за своите подчинени и стандарта на тяхното ежедневие, но изисква от тях в замяна да дават най-доброто от себе си. Смекчаването на авторитарните тенденции в характера му може наистина да му осигури не само доброжелателство и подкрепа от страна на околните, но и онова уважение, от което той така се нуждае.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Лъвовете

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби