Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
Netlog
LinkedIn
StumbleUpon
Svejo
Email
Общество
Биоритми
Лъв
ElmUS.biZ

Лъв

AБВГ

Интимен свят

Хората, родени под знака на Лъва, управляван от Слънцето, са способни на силни чувства и активна сексуална привлекателност, което прави любовта градивен елемент на целия им живот. Лъвът е астрологичният представител на театъра и съвсем по детски проявява желание за популярност. Нищо друго не го удовлетворява така силно като аплодисментите – независимо дали са получени на сцената или извън нея. Личността му излъчва неподражаем блясък, магнетизъм и огромен сексуален заряд. И тъй като този зодиакален знак управлява царуването и състезанията, лесно се разбира защо дори и да не е избрал сцената за свое поле на изява, той винаги желае да бъде първия, да бъде царя в непрестанната житейска надпревара за успех. Това го прави понякога труден за хората с които живее, но когато е в добро настроение, той е вълнуваща компания за тях. Тогава той се проявява като благороден и великодушен, привързан и любящ партньор. Попадне ли под ударите на негативните влияния на властния си характер, може да бъде злобен, ревнив, а много често и силно обвинително-нападателен. Вероятно е в емоционално-любовен аспект да демонстрира недостатъчно разбиране.

Подвластен на непрестанното усещане за царствеността на особата си, фокусираща внимание, той трудно осъзнава, че партньорът му не винаги е в същото настроение, в което е той, и това е причината да даде израз на лъвския си гняв. Вълнението и вулканичните емоции са неделими части от неговата сексуалност, които той изпитва желание да държи под непрестанен строг контрол. Опасността идва, когато не успее да стори това и този контрол бъде изпуснат. Това е добър урок за Лъва, който трябва да научи как да предотвратява интригите и сложните игрички, които той често заплита.

Огнените представители на зодиака – Овен и Стрелец, с присъщите и за Лъва ентусиазъм и виталност са подходящи негови партньори. Те са в състояние да изградят връзки на базата на взаимния респект и разбиране. В чисто сексуален аспект Овенът би откликнал по един възторжен начин на лъвското желание, тъй като самият той носи висок сексуален интензитет.

Със земните, ориентирани към материалното знаци Телец, Дева и Козирог, са възможни заинтригуващи емоционални отношения – силно стимулиращи страстите, които за съжаление като трайност едва ли биха дали градивни емоционални резултати.

Въздушният тритон, включващ Близнаци, Везни и Водолей, е вероятно да откликва прекалено студено на лъвското желание за споделяне и привързаност, че да е в състояние да му гарантира пълноценно щастие. В случая Лъвът е този, който ще трябва да ги дари с топлина и спонтанна емоционална енергия.

Дълбоката сексуалност на Рибите трудно понася виталността и ентусиазма на лъвския представител, а с Рака той би могъл да стигне до успешно съгласие, което да даде плодове по-скоро в професионалната, отколкото в интимната област.

Може би Скорпионът със своята дълбока сетивност и парализираща чувственост е един силен сексуален партньор за Лъва. Връзката помежду им би могла да бъде наистина възбуждаща и вълнуваща.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Лъвовете

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби