Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Лъв
ElmUS.biZ

Лъв

AБВГ

Интимен свят

Хората, родени под знака на Лъва, управляван от Слънцето, са способни на силни чувства и активна сексуална привлекателност, което прави любовта градивен елемент на целия им живот. Лъвът е астрологичният представител на театъра и съвсем по детски проявява желание за популярност. Нищо друго не го удовлетворява така силно като аплодисментите – независимо дали са получени на сцената или извън нея. Личността му излъчва неподражаем блясък, магнетизъм и огромен сексуален заряд. И тъй като този зодиакален знак управлява царуването и състезанията, лесно се разбира защо дори и да не е избрал сцената за свое поле на изява, той винаги желае да бъде първия, да бъде царя в непрестанната житейска надпревара за успех. Това го прави понякога труден за хората с които живее, но когато е в добро настроение, той е вълнуваща компания за тях. Тогава той се проявява като благороден и великодушен, привързан и любящ партньор. Попадне ли под ударите на негативните влияния на властния си характер, може да бъде злобен, ревнив, а много често и силно обвинително-нападателен. Вероятно е в емоционално-любовен аспект да демонстрира недостатъчно разбиране.

Подвластен на непрестанното усещане за царствеността на особата си, фокусираща внимание, той трудно осъзнава, че партньорът му не винаги е в същото настроение, в което е той, и това е причината да даде израз на лъвския си гняв. Вълнението и вулканичните емоции са неделими части от неговата сексуалност, които той изпитва желание да държи под непрестанен строг контрол. Опасността идва, когато не успее да стори това и този контрол бъде изпуснат. Това е добър урок за Лъва, който трябва да научи как да предотвратява интригите и сложните игрички, които той често заплита.

Огнените представители на зодиака – Овен и Стрелец, с присъщите и за Лъва ентусиазъм и виталност са подходящи негови партньори. Те са в състояние да изградят връзки на базата на взаимния респект и разбиране. В чисто сексуален аспект Овенът би откликнал по един възторжен начин на лъвското желание, тъй като самият той носи висок сексуален интензитет.

Със земните, ориентирани към материалното знаци Телец, Дева и Козирог, са възможни заинтригуващи емоционални отношения – силно стимулиращи страстите, които за съжаление като трайност едва ли биха дали градивни емоционални резултати.

Въздушният тритон, включващ Близнаци, Везни и Водолей, е вероятно да откликва прекалено студено на лъвското желание за споделяне и привързаност, че да е в състояние да му гарантира пълноценно щастие. В случая Лъвът е този, който ще трябва да ги дари с топлина и спонтанна емоционална енергия.

Дълбоката сексуалност на Рибите трудно понася виталността и ентусиазма на лъвския представител, а с Рака той би могъл да стигне до успешно съгласие, което да даде плодове по-скоро в професионалната, отколкото в интимната област.

Може би Скорпионът със своята дълбока сетивност и парализираща чувственост е един силен сексуален партньор за Лъва. Връзката помежду им би могла да бъде наистина възбуждаща и вълнуваща.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Лъвовете

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби