Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Лъв
ElmUS.biZ

Лъв

AБВГ

Сексуалност, ерогенни зони, скрити сексуални фантазии.

Лъвът се нуждае от секс като въздух и вода. Държи и на количеството, и на качеството.

Както подхожда на един огнен знак, при подходящи обстоятелства Лъвът излъчва страст. Преди всичко иска действие. Когато някой прави любов с него бавно и чувствено, той се чувства толкова поласкан, че достига дори до състояние на екстаз. Това е и начинът да откриеш супер уверения любовник у Лъва. Лъвът се побърква от удоволствие, когато усеща възхищение у партньора си и естествено не пропуска да демонстрира с действия колко ужасно много означават комплиментите за него. Обожава съблазняването и любовната предигра, а правилно поставено в близост огледало, също не би било никак лоша идея.

Психосексуален тип – обсебващ.

Ерогенни зони са раменете и особено гръбът.

Скрити сексуални фантазии – оргии.

Почти всички представители на зодията обожават вниманието, обичат да са център на внимание и в повечето случаи наистина се разтапят, когато партньорът им върши абсолютно цялата работа. Това е и любимата му фантазия.

Жената Лъв винаги е в центъра на вниманието и често е най-ослепителната дама в компанията. Ако Ви се удаде да я оплетете в мрежите си, знайте, че може да бъде егоцентрична и прекалено суетна. Тя обича да манипулира в спалнята мъжа си или любовника си. Като царица на котките Лъвицата е жизнерадостна, силна и много сексапилна. Не е жена, която можеш да отведеш вкъщи и да превърнеш лесно в домакиня.

Жената Лъв е много поддържана, страстна, съблазнителна и... мързелива! Независимо какво иска, жената Лъв абсолютно винаги го постига. В спалнята си е същинска лъвица и със сигурност в черното ѝ тефтерче има хора с белези, които могат да го докажат. Нуждата ѝ да се показва оправдава предпочитанието ѝ да е отгоре, за да може партньорът ѝ да се наслаждава на красотата и извивките на тялото ѝ. Най-добрите ѝ секс партньори са Везни, Скорпион, Стрелец и Овен. Гардеробът ѝ е пълен с палави и супер изрязани гащички и сутиени.

Мъжът Лъв се нуждае от жените повече, отколкото от храната, водата и въздуха. Иска партньорката му да бъде винаги послушна. В леглото се държи така, сякаш се състезава в олимпийски игри по секс и държи да спечели първото място.

Мъжът Лъв просто не обръща внимание на правилата и традициите. Едно важно правило за него, което се налага да запомните е никога да не го дразните. Издръжливостта му е забележителна, а сексуалният му апетит нестихващ. Харесва жените, с които прави секс, да бъдат в подчинена позиция, а оралният секс му допада, само когато е в ролята на получател. Обожава партньорката му да демонстрира колко много ѝ харесва да го прави.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Лъвовете

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби