Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Лъв
ElmUS.biZ

Лъв

AБВГ

Лъвът в кавга – страсти, караници, сръдни и прошка

Когато е ядосан, Лъвът е в състояние да направи неща, които никога не би направил на хладна глава. Гневът му е направо изпепеляващ, той иска буквално да унищожи този, с когото се кара и да го накара да страда силно. Когато се кара с някого, гласът на Лъва достига до максималните децибели, на които представителят на този царствен знак е способен. Той е в състояние да крещи, докато не рухне от умора. Основната цел на Лъва при караница е да унижи колкото се може повече опонента си. Той ползва непозволени средства, за да постигне целта си. За да уязви противника си при скарване, Лъвът може да извади на бял свят тайни, които са му доверени преди това, както и да каже неща, за които е трябвало да мълчи. Дори да обича силно човека, с когото се кара, Лъвът няма да го пощади и ще го засегне по най-болното място. При караници Лъвът нанася и удари, които могат силно да наранят психиката на опонента.

Като истински благородник Лъвът не е злопаметен и лесно можете да се сдобрите с него, освен ако не сте засегнали честта му, която е най-чувствителната струна на представителите на този знак. При сдобряване царственият Лъв няма да стигне до изясняване на причините за Вашето скарване, но също така няма и да признае, че той не е бил прав. Лъвът просто ще се държи така, все едно нищо не се е случило, без да се стига до изясняване на отношенията и на това защо всъщност се е стигнало до караница. Лъвът никога няма да вземе инициативата за сдобряването, това трябва да направите Вие, дори Лъвът да е наясно, че той е виновен. Той няма да се обади пръв, а ще пази мълчание в продължение на месеци.

Ако искате да се сдобрите с представител на зодия Лъв, трябва да поемете Вие инициативата. При това трябва да се държите така, все едно че го молите да Ви прости, без да сте виновни за нищо. За Лъва е въпрос на чест да се почувства господар на положението. Лесно може да се сдобрите с него, ако използвате комплименти, на които представителите на зодия Лъв не могат да устоят.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Лъвовете

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби