Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Лъв
ElmUS.biZ

Лъв

AБВГ

Сексът с мъжа Лъв

Той се нуждае от секс, както от храна и вода. Приближава се към всяко ново завоевание, като че това е победна драма, едно приживяване, което не е било изпитано, една възможност да покаже своите възможности. Всеки път, когато определи среща на жена, той очаква това да бъде невъобразимо приживяване. Има силна индивидуална сексуалност. Неговата доминираща персоналност просто изтрива всички правила и условности. Една жена, която тръгне с Лъв, трябва да бъде водена от едно много основно правило – никога не се отмятайте от обещанията си, по-добре го изпълнете. Лъвът не си играе на играчки. Ако не сте готови да го последвате, стойте си в къщи и си плетете.

Той вярва, че винаги една жена ще бъде желаеща и ще може, защото той е винаги готов. От друга страна неговата изключителна увереност в себе си може да бъде подведена от неяснота, защото той мисли, че повечето жени толкова много искат да получат неговото благоволение, че едва се сдържат. Така че тази, която го накара да я преследва, има най-добри шансове да сполучи.

Като любовник той поддържа аксиомата, че действието премахва колебанията. Пред него не бива да има съмнения, колебания или бавно доближаване. Вие ще бъдете пометени, хвърлени в леглото, взети от един всепобеждаващ мъжкар. Понякога това проваля и неговите собствени намерения, неговата партньорка започва да мисли, че той е тръгнал да покорява сексуалния Олимп и започва да се съмнява, че може да му даде необходимото. Това че той изразходва толкова малко време за предиграта не помага на нещата, Лъвът не се интересува от друго освен от своите сексуални нужди. След това очаква жената да го поздравява за неговата техника. За него това е приятно завършване на всеки акт.

Издържливостта му е забележителна и той има огромен апетит за правене на любов. Това не значи, че той го иска повече от един път на ден – след като е действал царят, кой може да иска повече. Действа само веднъж, но го прави с удоволствие. Вашата ответственост трябва да се ускори, за да посрещнете неговите царствени нужди и искания. Не бъдете тиха и скромна. Лъвът обича жени, които му показват колко много удоволствие им доставя. Когато тя скимти или пъщка неконтролирано, му показва, че той е майстор във всичко, което върши. Никога не отказвайте на Лъва, защото той просто ще се премести при друга жена. Когато не е свързан с връзките на привързаността, той се отнася към всички жени с царствена небрежност. Що се отнася до жените, то те всички са отворени бутилки, които се нуждаят от запушване. Обича жената да му се подчинява. Стандартната поза е мъжът отгоре. Той познава своята потентност и не вижда причини да ѝ въздейства с различни вариации или да я изразходва по други канали. Трогва се от жената в безпомощна позиция.

Любима поза за него е жената коленичила до леглото, опирайки горната част от тялото си на него. Той коленичи зад нея, влиза и след това като я държи за бедрата бавно става. По този начин той контролира всичи движения. Оралният секс е допустим само, ако той е получаващият. За него фелациото носи не само сексуално удоволствие, но е израз и на обожание, което ласкае неговата мъжка суета. Кунилингуса е недопустим. Всякакви други перверзии са недопустими. Той предпочита конвенциалните форми. Неговите естествени способности като любовник могат да бъдат насочени погрешно, ако жената не успее да му отговори на огромното му аз. Тогава той прибягва до други видове самозадоволяване.

Гордее се много от големината на своя член и може да използва електрически принадлежности да го увеличи и да впечатлява с него. Ако няма подръка партньорка, той излиза на улицата, носийки само връхна дреха и когато някое привлекателно момиче приближи към него, отваря палтото си и се показва. Този вид ексхибиционизъм е разпространен между Лъвовете. Ако дълго няма жена, Лъвът се преангажира с този проблем. Не може да мисли за нищо друго, игнорира приятелите, семейството и работата си и търси спасение в публичен дом.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Лъвовете

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби