Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Лъв
ElmUS.biZ

Лъв

AБВГ

Здраве

За Лъва е важно да си осигури и да съумее да води спокоен начин на живот, защото в противен случай присъщата му жизненост би се стопила, превръщайки се в тотално изтощение. Високата степен на интензивни емоционални преживявания прави сърцето му уязвим орган, изискващ необходимост от специални диети и редовни физически упражнения.

Освен от сърце Лъвът може често да се оплаква ѝ от ошипявания, главно около гръбначния стълб. Тази уязвимост на гърба също налага по-специално отношение чрез различни техники на масаж и тренировки, имащи за цел да поддържат тонуса на гръбните мускулни групи. Танците, зимните кънки и пързалки или ските са отлични методи за физическа стимулация, които биха му се отразили добре, също както и източните бойни изкуства в тяхното многообразие.

С какъвто и спорт да се захване, добре е предварително да съумее да обуздае слабостта си към по-тежките и богатите храни. Хубаво е да обърне внимание на спанака и зеленчуците с високо съдържание на желязо. Оризът и оризовите храни също попадат под знака на Лъва – както и медът, отличен заместител на висококалоричните захарни продукти.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Лъвовете

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби