Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Везни
ElmUS.biZ

Везни

AБВГ

Сексът с жената Везни

Ключовата дума е драма. Когато се появи за пръв път в почти прозрачна нощница, светлината ще бъде зад нея, за да постигне най-добър ефект. Тя внимателно подготвя предварително сцената за сексуалното действие. Жената Везни обича да наблюдава реакциите на своите любовници. И след това обича да знае и да чува какво голямо удоволствие е било за Вас сексуалното преживяване с нея. Предпочита продължителния период на настройване. Защо трябва да се бърза? Нощта е създадена за любов! Тя обича всички предигри, включително словестните. Добра идея е мъжът да каже няколко строфи от любовен сонет, ако може да го направи убедително. Тя разбира, че ухажването е изкуство, а не физическо усилие. Една наистина успешна вечер в леглото е взаимен триумф.

Тя не е крепост, която трябва да бъде превзета със сила. Понеже е сигурна в своята сексуалност, често я подчертава и действа провокиращо и по неочакван начин. Би могла да се приготви за действието, като се натрие с ароматични масла. Ако искате да задоволите нейната потребност за драма, опитайте всички средства, за да осигурите огледален таван или специални светлинни ефекти. Тя обича да лежи гола, докато любовникът ѝ и масажира гърба, започвайки от бедрата с нежни кръгове, докато завърши до лопатките на гърба. След това се обръща по гръб, за да се повтори масажа по същият начин.

Тя е господарка на капана на Венера – жените, родени под този знак, притежават изключителен контрол на вагиналните си мускули. Могат да ги свиват и разпускат по такъв начин, че да доведат мъжа до кулминация без да използват други мулкули на тялото си.

Ако пректарате нощта заедно, не я будете за закуска. Обича да спи. Напишете ѝ бележка за по-късна среща, обикновено с шампанско, когато ще можете да ѝ кажете колко очарован сте останали от прекараната заедно нощ. След това можете да я поканите за съвместен душ. Тя обича чистотата, но не пускайте завесите на ваната – обича да се наблюдава в стенното огледало.

Едно напомняне – по време на орален секс внимавайте да не докосвате косата ѝ. Свръхчувствителна е към всяко докосване на главата. Никога не бъдете животно. Тя намира, че е твърде лесно да каже Да, когато се домогвате към нея по правилен начин и това значи Да във всичко. Но ще каже Не на мъжа, който пристъпва към нея като мечка. Тялото ѝ може би иска сексуално разточителство, но умът ѝ настоява за умереност. Никога не опитвайте нещо на задната седалка на колата, също и в открито кино.

Жената Везна е изключително женствена, и както вече споменахме, инстинктивна ексхибиционистка. Тя е тази, която обича да носи полупрозрачни блузи без сутиен, да загубва горната част на банския си на брега на морето, да носи мини-поли. Везната ще сподели своите симпатии с всеки, който оцени нейната красота. Тя обича своето тяло и чувства, че то е създадено да бъде гледано и обожавано. Докато се разхожда гола пред Вас (твърде възможно и до отворения прозорец), няма да реагира зле, ако я закачите. Иска да разбере, че Вие просто не можете да устоите на импулса да я докосвате и да я прегърнете. Често жената Везна самообожавайки се, стига до нарцисизъм (едно състояние, към което я подтиква собственото ѝ тяло). Разликата между самозадоволяването и нарцисизма е психологична. Нарцисистите са действително влюбени в своето тяло, докато тези, които се самозадоволяват го правят само за физическо удоволствие.

Те са склонни към перверзии или към екцентричен секс. От моят опит като консултант, най-причудливите вариации на сексуални действия са ми били разказани, ако не са били открити, от жени Везни. Непример, копринен шал в ануса на любовника с топченца на стратегически места, друга – вибратор върху ануса на партньора – неуписуем ефект! Дъвка във влагалището и т.н. Разчитайте на жената Везна да намери начин за удвояване или утрояване на удоволствието. Тя е любимка на мъжете вещомани, особено на тези, които обчат фиксирано удоволствие на части от тялото. Симпатизира на всеки, който се пристрастява към косата, ръцете, пръстите на краката, коленете ѝ и всичко друго. И защо не? Ако тя е толкова красива, колкото мисли че е, защо и всички нейни части да не са?!

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Везните

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби