Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Везни
ElmUS.biZ

Везни

AБВГ

Кариера

Везните са привърженици на луксозния и комфортен начин на живот, което ги стимулира да търсят по-добре платени професии. От огромно значение за тях е професионалната среда и колегите, с които им се налага ежедневно да контактуват.

Везните не обичат дребнавите и придирчиви хора, както и типа работодатели, които не биха им позволили да работят със свое собствено пространство и размах. Тяхната инстинктивна нужда от хармония и проява на взаимно разбиране в професионалния им живот ги кара да се стремят към работни места, където царят единомислие и колегиално отношение. Навярно затова, Везните често избират юриспруденцията и правораздаването за свое поприще, в което са в състояние да проявяват вродената си справедливост и търсене на най-точния баланс в различните спорове.

Под този зодиакален знак попадат и финансово-счетоводните операции, както и всяка една професия, която изисква проява на такт и дипломатичност. Висшата дипломация и различните обществено-ориентирани дейности, които изискват активни контакти с много различни хора, също дават големи възможности за изява на Везните.

Често срещани дейности характерни за този представител на Зодиака са професиите свързани с изкуството. Модата, дизайна, вътрешното обзавеждане, както и козметиката, фризьорството или търговията с луксозни стоки им прилягат чудесно.

Общо казано Везните би трябвало педварително да се замислят, преди да се захванат с добре платена и престижна, но налагаща усамотение професия. Твърде вероятно е изолацията и липсата на контакти в обществото да не им се отразят добре. За тях е от изключително значение да чувстват и активно да участват в живия живот. А това изисква да бъдат в тандем или съдружие. Самотата дори и в чисто професионален план не е за тях.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Везните

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби