Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Везни
ElmUS.biZ

Везни

AБВГ

Интимният свят на мъжа Везни

Мъжът Везни притежава интуитивно влечение и усещане за всичко, което се отнася до секса и различните му емоционални и психологически страни. Той проявява инстинктивно разбиране за нормалната, но и за анормалната сексуалност, и непрестанно обогатява своите знания чрез натрупване на информация, наблюдения или експерименти.

Стремежът му е в дълбочина да види, усети, опита топлината, породена от контакта на двете тела, от сливането по време на любовната игра.

Символът на този зодиакален знак дава на мъжа Везни голяма способност и желание за баланс както в обществения, така и в емоционално-сексуалния му живот. Възможно е този мъж да има и няколко любовници, но това няма да му попречи да спазва дистанция. Нещо повече, той няма да позволи изблик на горещи и необуздани емоции. Много рядко той би се озовал в центъра на скандална връзка просто защото много добре познава чувството за контрол – както над самия себе си, така и над различните житейски ситуации.

Любовта е главно изживяване за щастието на мъжа Везни. След момента на най-дълбоката интимност у него е възможно да последва усещане за разочарование и обезсърчаване. Тогава той поставя под въпрос цената, истината, честта, въздействието, което има над партньорката си. Би могъл да съществува и елемент на благодарност, но основната причина за това ще е по-скоро фактът, че е бил обичан, отколкото самото сексуално изживяване.

Това е част от сложната природа на мъжа Везни. Той сякаш носи като наследствена черта способността да кара другите да се влюбват в него, а всъщност дълбоко у себе си се нуждае от окуражаване и вдъхване на доверие. Жената, която с откровеност благосклонно го удостоява с голяма доза внимание и умее да го ласкае и насърчава, в замяна ще получи възможността да попадне в дебрите на една наистина страстна и вълнуваща любов.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Везните

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби