Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Везни
ElmUS.biZ

Везни

AБВГ

Интимния свят на жената Везни

Планетата Венера – господар на този зодиакален знак, дава на неговите представителки голяма доза идеализъм и романтичност в емоционалните им взаимоотношения. Както и любов към всичко красиво, касаещо ума, способностите и сърцето. Жената Везни изгражда идеал от мъжа, когото обича. В негово лице тя намира стимула, за да даде най-доброто от себе си, да бъде перфектна. Често този мъж я вдъхновява и събужда у нея желанието да го боготвори. Ако наистина любовта кара Земята да се върти, то тя би поставила жената Везни в нейната естествена стабилна орбита. И няма нищо – нито в небесата, нито по земната шир, което тази жена не би пожелала за своя любим.

Надарена с особен личен магнетизъм, още с първите си погледи и думи, отправени към човека, от когото е привлечена, тя вероятно ще му въздейства хипнотично. Типичната жена Везни, особено в годините на младостта си, се отличава с хармоничните пропорции на тялото си, почти съвършени форми и черти, и излъчване, което привлича вниманието. Трамплинът, който се налага да преодолее, за да се впусне в сексуалния контакт, съществува поради високите ѝ романтични идеали, които са дълбоко заложени в психиката ѝ.

Друга характерна нейна особеност, която често остава невидима, е способността ѝ да преценява и съди своята сексуална изява и възможности по един изключително интелектуален път – с вътрешната си необходимост от баланс и хармония тя е способна както на голяма толерантност, така и на контрол над своята сексуална енергия чрез силата на волята си.

Силното ѝ обаяние особено се подчертава и от онази нотка на мистериозност и магия, която се прокарва по време на дълбоката интимност. Жената Везни е в състояние да създаде най-еротичната сексуална сцена, без да се изчерви нито за миг, и то с излъчването, че сякаш извършва някакъв свещен ритуал, по своему тайнствен и неповторим. Ако на партньора ѝ в подобен момент му липсват необходимата виталност и фантазия, вероятно разочарованието ѝ ще бъде голямо.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Везните

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби