Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Везни
ElmUS.biZ

Везни

AБВГ

Здраве

За повечето Везни, които предпочитат ленивия и муден начин на оползотворяване на свободното време, би било много лесно да отхвърлят идеята за редовни физически упражнения. Но в действителност те наистина се нуждаят от тях, особено в годините на средната възраст, когато много лесно и за кратко време са склонни да натрупват килограми. Хубаво е заниманието с по-фини и ненатоварващи спортове да се превърне в част от живота им. Би било отлично за тях да посещават различни спортни и фитнес-клубове, места на които могат не само добре да се изпотят, но и да срещнат нови съмишленици и приятели. Упражненията, на които е добре да се спрат са онези, свързани с постоянство, устойчивост и равновесие, докато натоварващите енергични и резки движения и силови упражнения много бързо биха ги обезкуражили.

Слабостта на Везните към тежките и сладки храни е добре от рано да бъде преодоляна. Хубаво е в ежедневното им меню да присъстват повече съставки на житните и зърнените култури. Много добре им се отразяват малините, ягодите, къпините както и различните видове касис и грозде.

Класическото слабо място за Везните са бъбреците и кръста. А силната притеснителност, към която имат склонност, често води до сериозни мигрени и главоболия.

Не бива да се подценява и мястото на любовта в живота им. Много често нейната липса или проблемност водят до сериозни заболявания от общ характер, които се дължат на спад на жизнените сили. Затова ако забележат, че са започнали по-често да боледуват физически, то е добре своевременно да се захванат с изглаждане на личните си взаимоотношения и възстановяване на баланса с околните. Тогава и във физически план всичко ще си дойде на мястото.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Везните

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби