Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Везни
ElmUS.biZ

Везни

AБВГ

Сексът с мъжа Везни

Въпреки, че е необходимо друг да го ръководи, помнете че мъжът Везни гори от желание да достави удоволствие и няма нищо, което не би опитал. Той е твърде загрижен за това дали Вие сте задоволена и би могъл да стане твърде необичаен, ако правилно се отнасяте с него. Използвайте върховете на пръстите си – той реагира чудесно на всяко докосване. Не бъдете нетърпелива. Ако се опитате да го накарате да побърза, възбудата му се губи.

Неговата изтънченост може да го доведе до много възбуждаща предигра, ако на Вас това Ви е приятно. Комбинацията от изкусност и чувственост може да доведе всяка жена до готовност. Той интимно познава женската анатомия, има еротично въображение, правилна интуиция.

Не се заблуждавайте от обикновено слабата му физика. Мъжът везна е много издържлив. Той е бавен, но издържлив и обзалаганията са, че Вие първа ще викате Стига!. Основното е, че обича правенето на любов, при което се избягва всякаква грубост. Знае как да прегърне едно женско тяло и да направи така, че докато я съблича тя да бъде вече възбудена. В предиграта е търпелив, чувствителен и с въображение. Нещо повече, неговите страсти не са от тези, които избухват и изчезват за 5 секунди – докато съществува цял свят от чудесни усещания, които биха могли да се получат.

В пълното сексуално общуване той е настойчив, силен и притежава повече издържливост, отколкото жена би поискала. За него сексът е преживяване, а не само бързо освобождаване между чаршафите. Той мисли за Вашето удоволствие в момента, когато целува гърдите Ви, смуче пръстите на краката Ви и т.н. Когато неговите пръсти се движат по тялото Ви, той знае точно какви бързи импулси отиват в мозъка Ви. Ако сте типът, който може да устои и да се радва на цялата предигра без някакво чувство за неудовлетвореност и нетърпение, толкова по-добре за Вас! Ако мислите, че цялата тази предигра ще доведе до нещо, което много бързо ще свърши, тогава внимавайте и го контролирайте, но го направете внимателно. В спалнята той трябва да бъде командван внимателно.

Забравили сте да си вземете хапчето? Ако нямате под ръка друга форма на противозачатъчни средства, мъжът Везна ще Ви влезе в положението. Няма да се противоположи да бъде задоволен ръчно, чрез орален секс или по друг начин. Всичко, което би Ви доставило удоволствие ще бъде приятно за него. Но той иска да знае точно какво се очаква от него преди да започнете. Не би се отказал от нищо, стига да знае предварително.

Той не е верен. Тъй като не чувства дълбоко, по-голямата част от връзките му са повърхностни. Не вижда нищо лошо в това да има няколко връзки едновременно. Неговата тендендия към видео-еротизъм се изразява по няколко начина. Получава удоволствие като наблюдава съвокупляващи се двойки, независимо от това дали са мъжки, женски или смесени. Може да си постави огледало с подходящ ъгъл и да наблюдава акта, в който участва или да поиска от партньорката си да си сложи маска, като същевременно и той е с маска, и по такъв начин да създават илюзия, че са двама други хора.

Обича рисунките по тялото. С малка четка може да нарисува някои области от своето собствено тяло и от тялото на партньорката си и това води до задоволяващи еротични резултати. Някои мъже Везни правят записи на магнетофон, така че нито един жив звук да не се загуби. Той е познавач на изтънчените екзотични вариации в секса. Мъжете Везни са много привлекателни за жените – повечето жиголо са родени под този знак – и хомосексуалистите също.

Тъй като личността на Везните е много фино балансирана между двата пола, той често е бисексуален. Неговата сговорчива и толерантна природа се проявява в сексуалните му отношения. Ако неговият партньор иска да експериментира с друг мъж или жена, той не се противопоставя. Много често може да го намерите в шведска тройка и може да бъде като героя на филма Кабаре – по едно и също време с двамата партньора в тройката. Той е със силна склонност към всякакви екзотични вариации на маструбация. Много често мъжете Везни маструбират докато гледат фотографии на жени, носещи кожи и бижута. Други предпочитат маструбация с по-голям физически контакт. За тази цел почти всичко, което има отвор или в което може да бъде направен отвор, е удобно.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Везните

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби