Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Везни
ElmUS.biZ

Везни

AБВГ

Партньорство

Най-важната сфера от живота на Везните е тази на личните им взаимоотношения. От психологическа гледна точка тези хора не се чувстват цялостни и пълноценни, докато не намерят успешна реализация в партньорски план. Характерната за тях несигурност автоматично преминава на заден план, когато се стигне до романтичен ангажимент.

Типичният представител на Везни е един непоправим романтик, който дълго преди сватбения ден ще отправя очи към звездите, планирайки пищната брачна церемония, но вероятно ще пропусне да си даде достатъчно точна сметка за процеса, който започва след нея. Въпреки че по природа е миролюбив, този човек често провокира спорове с партньора – при това доста задълбочени и сериозни – с цел да провери своето влияние и място във взаимоотношенията, както и да се увери (за пореден път!), че връзката е жива и изпълнена с любов. Характерната за Везните и напълно осъзната от тях тенденция многократно да преобръщат лодката за да бъдат отново и отново спасявани самите те, се явява сериозен дразнител за хората, с които живее и които обича.

Обикновено великодушни, Везните са и благородни партньори. Щедри и изобилни в интимността, те обаче често срещат проблеми в различаването на момента, когато мотивите им се превръщат от създаващи удоволствие в такива за печелене на влияние.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Везните

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби