Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Везни
ElmUS.biZ

Везни

AБВГ

Сексуалност, ерогенни зони, скрити сексуални фантазии.

Везните не обичат твърде бързия секс. Преди това е добре да се говори с тях, за да се предразположат.

Сексът често е духовно изживяване за въздушните знаци и Везните не са изключение. Тези чудесни събеседници притежават остър ум, а богатата им обща култура често е добър помощник в изследването на сексуалния им партньор. Везните обичат да поддържат баланс, така че обикновено мислят за желанията и на двамата партньори. Подчертаното им нежелание да спорят, лесно може да бъде взето за липса на интерес, но в повечето случаи е породено от нуждата им да доставят удоволствие. Обожават съблазняването, любовната предигра и дългия интересен разговор, водещ до горещи страсти. Ако всичко това бъде постигнато в подходяща луксозна обстановка, се получава взривоопасна комбинация! Везните обичат да имат до себе си надарен и привлекателен партньор, защото усещат, че те представляват абсолютно същото. За да осигурим личната Ви безопасност, може би е редно е да споменем, че при този знак няма как да минем без еротика с всички нейни спомагателни атрибути от секс шопа.

Психосексуален тип – еротичен.

Ерогенни зони са гърдите, долната част на гърба и дупето и особено бедрата.

Скрити сексуални фантазии – садомазохизъм.

Любимата му фантазия – мъжете Везни всъщност истински обичат заповедите, така че... вадете камшика!

Жената Везни винаги е обкръжена от красиви мъже, тя не си пада по обикновени и безлични партньори. За да привлечете вниманието ѝ, трябва да използвате зрелищни примамки или нестандартен подход, това винаги ще Ви даде предимство пред съперника. Пада си по огледални тавани и водни легла. Обича новаторството в секса.

За жената Везни ключовата дума е драма. Тя е супер женствена и инстинктивна ексхибиционистка. Чувства, че тялото ѝ е създадено, за да бъде гледано и оценено. Наясно е, че изкушението е изкуство, а не начин да се атакува противоположния пол. Когато някой подходи към нея по правилния начин, за нея е съвсем лесно да каже да на... почти всички предложения. Притежава необикновен контрол над вагиналните си мускули. Най-добрите ѝ секс съвпадения са Дева, Близнаци, Лъв, Скорпион, Стрелец и Водолей. Обожава всички пози, при които дупето ѝ е на показ.

Мъжът Везни знае как да прелъсти жената с ласки. Отворен е за всякакви нестандартни похвати и непременно държи да задоволи партньорката си. Сексът за него е пълноценно изживяване и може да продължи до сутринта, защото Везните са изключително издръжливи. Не го припирайте! Той иска да се наслади на всеки миг от удоволствието. Но и не чакайте от него да Ви бъде верен.

Мъжът Везни се интересува от истински съвършени връзки, чисто сексуалните взаимоотношения не го интересуват. Определено има леко смахната страна, пада си воайор и любител на груповите изпълнения. Притежава нужното търпение, за да ти достави удоволствие. Допадат му добре облечени жени с дълга коса. Ако пък му се стори, че дрехите ти изглеждат, сякаш лесно могат да бъдат свалени, ще му бъде ужасно трудно да ти устои.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Везните

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби