Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Козирог
ElmUS.biZ

Козирог

AБВГ

Обичайните позитиви и негативи на Козирозите

Козирозите са организирани и много подходящи за приятели. Те сами управляват съдбата си и имат дарба за далновидност. Те са най-търпеливите сред зодиакалните знаци. Думата кариера е синоним на Козирог. Мъжете Козирози най-добре успяват да обезпечат семействата си. Жените Козирог са отлични майки и домакини, въпреки че нерядко са сурови с децата си и нямат таланта да създават топла атмосфера у дома.

Символът на знака – козелът който върви все нагоре – обикновено винаги стига до върха. Неговата звезда му е дала способност да преодолява всички препятствия по пътя си. Упорство, търпение, далновидност, вярност – с тези качества са надарени почти всички родени под знака на Козирог.

Най-сериозният недостатък на Козирог е склонността им да изпадат в униние и меланхолия. Те гледат с ужас в бъдещето. Това което им е необходимо е да си изработят оптимистична представа за живота и да вярват, че утре винаги ще бъде по-добре от вчера и че всичко ще бъде наред. Не трябва да забравяме и че Козирогът е способен да прояви егоизъм. В преследването на целите си Козирог нерядко преминава и през периоди на раздори и депресии.

По-голямата част от родените под знака на Козирог доживяват до дълбока старост и в последните си години заемат важни постове. Те се ползват от властта си безпощадно, но рядко го правят открито, те не обичат да са в центъра на вниманието. Често остава впечатлението, че те се стремят да наваксат това което са изпуснали в юношеските си години.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Козирозите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби