Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Козирог
ElmUS.biZ

Козирог

AБВГ

Интимния свят на жената Козирог

Жената Козирог е една трудно превземаема крепост. Тя притежава сила както на духа, така и на волята, която ѝ помага без колебание да властва. Тази жена действа особено респектиращо на по-слабите и неуверени мъже, които се привързват на сляпо към нея, изпаднали в ролята на осиновени деца, слаби ученици или емоционални молители.

Типично за жената Козирог е да прави впечатление на чистокръвна аристократка, каквато дълбоко в душата си всъщност е. Знакът Козирог не случайно е поставен на най-върховата точка – т. нар. зенит на зодиакалния кръг. Мястото му е символ на пиедестал, видим за всички останали знаци и стоящ над тях. Може би затова често представителката на този зодиакален знак бива определяна като надменна и високомерна жена, която се проявява като такава и в сексуалния си живот. Тя е тази, която дърпа конците, която държи интимния си роб под контрол. А погледът ѝ от топъл и любящ е в състояние да се превръща в ледено смразяващ, ако има основателна причина за това. И все пак, въпреки своите настроения, тя е впечатлителна, сексуално привлекателна, властна и способна да съхрани характерното си излъчване до зряла възраст.

Една типична черта на жената Козирог е умението ѝ да запази младежкия си вид и сексапил, независимо от хода на времето. Дори и това, че годините на златната ѝ есен често водят до много по-богат и удовлетворителен сексуален живот в сравнение с младостта ѝ. В повечето случаи се налага един мъж да премине през не една криза и катастрофа в желанието си да разбере цялостната природа на жената Козирог.

Тя е една от най-ревнивите представителки на зодиака и тази ѝ черта я прави рязко и непредвидимо възбудима. Открие ли и най-незначителното свидетелство за липса на лоялност, игра зад гърба, измяна или клюка, която би нарушила репутацията ѝ на любима и единствена жена, тя е в състояние да стане неочаквано жестока и насилнически настроена. И това винаги води до много сериозен стрес в контакта ѝ с партньора, който е свикнал да я вижда спокойна и контролираща емоциите и реакциите си. Със същата сила, но в противоположната посока, тя се проявява, когато човекът, когото обича, се намира в емоционално или финансово затруднение, безизходица или под ударите на несправедливо обвинение. В такива моменти, жената Козирог се превръща в бастион на покровителство и защита или утеха против всякаква меланхолия и тъга.

Един от емоционалните проблеми на жената Козирог е да открие подходящ партньор, който да носи в сърцето си готовност, подобна на нейната, за активно сексуално общуване. Независимо от перфектното дисциплиниращо и вдъхващо респект излъчване, което демонстрира, дълбоко в себе си тя е една наистина гореща жена. Тази маска, осигуряваща дистанция, на пръв поглед е умела психологическа защита, една броня, под която диша жаждата ѝ за интензивен сексуален контакт. Може би затова жената Козирог е оприличавана с подземен вулкан.

Ценна нейна добродетел е пословичното ѝ търпение, което е в състояние да прояви към любимия мъж. То е безгранично в стремежа ѝ да му помогне да се изкачи до нейното стъпало из върха на зодиака – това е мястото, което ѝ е отредено по рождение и което тя наистина заслужава.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Козирозите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби