Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Козирог
ElmUS.biZ

Козирог

AБВГ

Техники на релаксация

Една от основните причини за напрежението и стреса, на които сте подложени е Вашият работохолизъм. Отговорността с която подхождате към професионалните си ангажименти е пословична, а също и способността Ви да организирате максимално ефективно времето си, след като веднъж сте осъзнали неговата значимост. (Не случайно, планетата Сатурн – зодиакален господар на Козирога, е и символ на фактора време.) Всичко това работи във Ваша полза, когато става дума за професионалната Ви ангажираност. Но вероятно ще е добре, по-сериозно да се замислите как активно да оползотворите останалото Ви, та дори и малко като количество време, по начин, по който бихте се чувствали едновременно пълноценни и отпочинали.

Един от най-добрите варианти за Козирога е заниманието му с различни видове занаяти, включващи работата с естествени материали като кожа, вълна, дърво и камък. Способността Ви на типични Сатурнови представители да вдъхвате на тези по-груби материали душа и меко излъчване чрез изкусната обработка е всепризната. Може би затова, едни от най-даровитите скулптори или творци, занимаващи се с дърворезба и занаяти, свързани с обработката на кожа и вълна, имат в астрологичните си карти силно влияние на Козирог. Защо не опитате и Вие!? Такъв експеримент е възможно да се превърне в любимото Ви хоби, а защо не и в допълнителен начин, почивайки си (тъй като подобни практики биха имали изключително позитивен ефект върху психиката Ви), да развиете една нова възможност за бизнес. Не е задължително да търсите пазар за това, което сте измайсторили. Опитайте се да му намерите практично място в обзавеждането на Вашия дом под формата на допълнителни елементи или аксесоари към мебелировката или към вътрешното оформление и уют като цяло.

Друг любим на повечето Козирози вариант за пълноценна реализация е заниманието с алпинизъм, туризъм или лов. Използвайте всяка една възможност да бъдете в планината. Тя ще Ви даде от своето спокойствие, ще Ви зареди със своята енергия, но в замяна ще поиска да бъдете в едно непрекъснато активно физическо движение, което в повечето случаи е един от най-сполучливите за Козирога начини да се освободи от психичната умора и напрежение.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Козирозите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби