Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Козирог
ElmUS.biZ

Козирог

AБВГ

Психотип според Юнг

Ако откриете в характера на Ваш познат съчетана проява на амбиция, решителност и самоувереност, навярно той ще да е един от типичните представители на холеричния психотип Козирог. Качеството, което най-силно го отличава от останалите зодиакални знаци, е неговата непоколебимост. Постави ли си цел, Козирогът успява да я постигне с цената на всички усилия – както физически, така и психически, които е било необходимо да положи.

Представителите на този психотип са известни с вродения си работохолизъм, който им помага в реализирането на личните им амбиции, а от там и в постигането на стабилно социално благополучие. Едва ли има друг зодиакален знак с толкова силно и целенасочено отношение към успеха. Почти сигурно е, че пред погледа им винаги стои набелязана грандиозна цел, която да бъде постигната – по един връх, който да бъде изкачен или крупен проект, който да бъде качествено завършен. Независимо от попрището, което предварително са избрали за себеизява, те успяват да се докажат като дисциплинирани и силно мотивирани хора. Между тях рядко се срещат привърженици на мързела, ето защо е възможно да изпитват затруднения в общуването с представители на флегматичния тип. А всъщност от тях биха могли да заимстват така необходимите им извънработни форми за отпускане.

Един от основните трудно разрешими проблеми на Козирозите е да се научат да почиват. Липсата на адекватно организирано време за отмора е причина за типичното им Сатурново излъчване, което често навява мрачност и потиснатост.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Козирозите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби