Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Козирог
ElmUS.biZ

Козирог

AБВГ

Кариера

Докато повечето представители на Зодиака намират за трудно да се справят с отговорността на ръководенето (може би заради самотата, която лидерството по своему налага), самоувереният Козирог приветства шанса да се установи в своя собствен офис, на своето собствено бюро, като държи дори най-близките си колеги на авторитетна дистанция. Разбира се, това не означава, че няма да се нуждае и да търси съветите на околните, нo в повечето случаи ще му е отегчително, защото той обича да бъде компетентен и трудно приема напомняне за каквото и да било. Тук става въпрос за неговата самоувереност и опълчването му срещу всяко състояние, което има за цел да я подкопае.

Навярно не всеки Козирог е така авторитарен, но почти винаги някъде в характера му съществува елемент на самодържавие. Козирожката стълба към успеха изисква да бъде бавно, търпеливо и градивно изкачвана и в зависимост от мащабността дори и няколко стъпала, взети наведнъж от него, могат да доведат до бедствие. От друга страна, върхът на тази стълбица е отъждествяван с ръководното място и Козирога целенасочено се стреми все по-нависоко с цел достигане на най-горното стъпало.

Отношението му към парите е прекалено премерено и дисциплинирано и често става синоним на стиснатост. В ранните години на своята кариера този човек вероятно ще се пристрасти към различни схеми за спестяване, и ако свободно може да разполага с парите си, вероятно ще бъдат похарчени за хора, които биха могли да му помогнат чрез вече изградения си авторитет и влияние. Те ще бъдат канени на официални делови вечери и коктейли, а контактите с тях ще имат за цел да му осигурят изграждане на собствен висок обществен статус.

Козирогът може да бъде срещнат почти навсякъде, но стремежът му обикновено е към административните и правителствените служби. В банковото и финансовото дело и особено категорично в едрия частен бизнес Козирогът често намира удовлетворение. Инженерните и строително-архитектурните дейности също го привличат, а от медицинските професии вероятно би избрал зъболекарската, рентгенологичната или ортопедичната.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Козирозите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби