Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Козирог
ElmUS.biZ

Козирог

AБВГ

Сънят като съветник

При конфликт родените под знака на Козирог не викат, не хвърлят предмети и не жестикулират отчаяно в опит да направят по-силно впечатление на опонента си. При конфликт представителите на този зодиакален знак се държат като че ли са направени от лед. Те не избухват, не казват нито една излишна дума. Козирогът ще запази студеното изражение на лицето си по време на целия конфликт, колкото и да се проточи. При караница той дори е способен на сарказъм, защото запазва самообладание и не стига дотам, че да крещи по човека, с когото се кара. За съжаление Козирогът не само помни обидите, които са му нанесени по време на спора или караницата, но също така е и много злопаметен. Той е в състояние да си отмъсти на човека, който го е обидил, дори да са минали месеци от момента на скарването им. Козирогът затаява обидата дълбоко в себе си и търси удобен случай за изтънчено отмъщение. При това той не иска жертвата му да разбере откъде ѝ е бил нанесен ударът.

Но всичко това произлиза от факта, че Козирогът е дълбоко раним и много чувствителен, затова се опитва да се предпази от собствената си мекушавост. За Козирог всяко скарване с човек, когото е смятал за приятел, е истинско предателство. След като някой не е съгласен с неговото мнение, Козирогът се чувства лично засегнат. Точно това в повечето случаи е основата на конфликта с този зодиакален знак. Не е добре да се карате с Козирог, защото човек от този зодиакален знак може да се престори, че Ви е простил, за да може след това спокойно да крои планове как да Ви отмъсти. И ще го направи така, че наистина да Ви заболи.

Козирогът никога сам не иска да се сдобрява. Той очаква да бъде молен дълго и продължително за прошка, дори човекът срещу него изобщо да не е виновен за скарването. За Козирога е важно човекът срещу него да му каже, че той е виновен, а Козирогът е постъпил правилно. Признаването на вината, дори несъществуваща, е истинска музика за ушите на Козирога. Но за да се сдобрите с Козирог, трябва да имате много търпение, тъй като представителите на този зодиакален знак никога не се сдобряват веднага, след като им е поискана прошка.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Козирозите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби