Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Козирог
ElmUS.biZ

Козирог

AБВГ

Сънят като съветник

Вие притежавате завидна амбиция, която Ви помага на едно ежедневно ниво да се справяте ефективно с всяка трудност, изпречила се на пътя Ви. От една страна чувството Ви за практичност е верен Ваш помощник, а от друга – високият Ви мисловен капацитет, който има нужда от ежедневни нови провокации. Вие не обичате да ставате жертва на нещастни случайности или изневиделица изпречили Ви се бариери (достатъчни са Ви тези, присъстващи в подсъзнанието Ви!), ето защо инстинктивно се стремите да държите ситуациите, в които попадате, далече от непредвидими опасности или изненади, които биха застрашили Вашия прогрес.

Предпазливостта и присъщата Ви прилежност Ви помагат да стоите настрана от евентуални провали, тежки и изтощаващи силите Ви битки, както и възможни загуби, били те от материален или от емоционален характер. Може би затова Вие рядко умеете да почивате, станали жертва на прословутото си трудолюбие, което често се превръща в работохолизъм, изискващ пълна ефективност на силите Ви. Това е причината неведнъж да изпитвате осезаемо чувство на страх докато сънувате.

Дълбочината на Вашите амбиции да се справяте и на всяка цена да напредвате в ежедневието си, Ви налага да изтласквате от съзнанието си мисълта за евентуален провал, която от своя страна продължава да съществува, макар и зад кулисите, на едно подсъзнателно ниво. (А е всепризната истината, че иначе мълчаливото ни подсъзнание най-често проговаря докато сънуваме.) Затова ще е хубаво, така както умело успявате да се справяте денем с присъщите Ви методичност и концентрация, да се научите да си спомняте и анализирате сънуваното, и то с подробна сериозност и бдителност. Навярно често ще имате сънища в които сте преследвани от беди и катастрофи, в които се налага да бягате стремглаво от някой или от нещо. Това са сигнали, които не бива да бъдат пренебрегвани – вик за помощ от страна на Вашето подсъзнание. Най-добрият вариант в такива моменти е евентуалната промяна на натоварващите обстоятелства, при които работите. Но най-мъдро би било сериозно да се замислите за една активна почивка или временно оттегляне, от които Вие, без да сте си давали съзнателна представа, явно отдавна имате нужда.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Козирозите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби