Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Козирог
ElmUS.biZ

Козирог

AБВГ

Партньорство

Типичният Козирог едва ли би приел мисълта да постави началото на съвместния си семеен живот в таванска стая или мансарда. Причините от чисто материален характер го карат неведнъж да отлага обвързването, докато не е успял да стъпи здраво на крака или да изгради стабилна кариера. Затова обикновено той поглежда към трайното емоционално съдружие едва в по-зрелите си години. Дори тогава той подсъзнателно избира партньор, който да вдъхва респект. В много случаи представителят на този зодиакален знак е в състояние да се обвърже и по сметка или да приеме брак, който да подкрепи или доразвие личния му социален статус.

Козирогът притежава силно потисната емоционална природа и среща невероятна трудност, когато се наложи да изрази истинските си чувства. Това особено силно важи за интимните му контакти, в които му липсва спонтанност. Той е в състояние трайно и мълчаливо да храни любов, а обектът на неговите чувства никога да не разбере това.

Козирогът има способността да контролира емоциите си, да ги дисциплинира. Но тази му способност може да се превърне в негов враг, който му пречи да демонстрира привързаност и дори поставя допълнителни бариери във взаимоотношенията му с хората, които обича. Добре е той съзнателно да разрушава прекалено дебелите стени, оградили собствената му емоционалност. В много случаи партньорът му ще се нуждае от потвърждаване на любовта под формата на думи и докосване – особено ако Козирогът е прекалено погълнат от своята кариера, което се случва често. Да разбира партньора си за Козирога би означавало да не бяга от отговорност, а да демонстрира любов и привързаност, изразени чрез богатия език на интимността.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Козирозите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби