Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
Netlog
LinkedIn
StumbleUpon
Svejo
Email
Общество
Биоритми
Козирог
ElmUS.biZ

Козирог

AБВГ

Партньорство

Типичният Козирог едва ли би приел мисълта да постави началото на съвместния си семеен живот в таванска стая или мансарда. Причините от чисто материален характер го карат неведнъж да отлага обвързването, докато не е успял да стъпи здраво на крака или да изгради стабилна кариера. Затова обикновено той поглежда към трайното емоционално съдружие едва в по-зрелите си години. Дори тогава той подсъзнателно избира партньор, който да вдъхва респект. В много случаи представителят на този зодиакален знак е в състояние да се обвърже и по сметка или да приеме брак, който да подкрепи или доразвие личния му социален статус.

Козирогът притежава силно потисната емоционална природа и среща невероятна трудност, когато се наложи да изрази истинските си чувства. Това особено силно важи за интимните му контакти, в които му липсва спонтанност. Той е в състояние трайно и мълчаливо да храни любов, а обектът на неговите чувства никога да не разбере това.

Козирогът има способността да контролира емоциите си, да ги дисциплинира. Но тази му способност може да се превърне в негов враг, който му пречи да демонстрира привързаност и дори поставя допълнителни бариери във взаимоотношенията му с хората, които обича. Добре е той съзнателно да разрушава прекалено дебелите стени, оградили собствената му емоционалност. В много случаи партньорът му ще се нуждае от потвърждаване на любовта под формата на думи и докосване – особено ако Козирогът е прекалено погълнат от своята кариера, което се случва често. Да разбира партньора си за Козирога би означавало да не бяга от отговорност, а да демонстрира любов и привързаност, изразени чрез богатия език на интимността.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Козирозите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби