Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Козирог
ElmUS.biZ

Козирог

AБВГ

Сексуалност, ерогенни зони, скрити сексуални фантазии.

Козирозите са практични и в любовта. Сексът им може да бъде малко скучен.

Зад спокойствието на Козирога се крие зноен сексапил, който очаква да бъде открит, и то само от този, който го заслужава. Козирогът няма нужда от специално отношение, за да повиши нивата на възбудата си. Това, което ръководи сексуалността му, е чувството, че е щастливо влюбен, защото любовта и сексът при него вървят ръка за ръка. Козирогът е издръжлив, страстен и верен партньор, така че който и да си има работа с него, може да бъде спокоен, защото добре прекараното време му е в кърпа вързано. Козирогът мрази да бъде зависим от половинката си, но за сметка на това не би отказал да бъде глезен и подлаган на нови и нови нива от възбуда. Без съмнение палавата и работлива пчеличка на зодиака би била щастлива с толерантен, силен и супер страстен партньор до себе си.

Психосексуален тип – еротичен.

Ерогенни зони са коленете и вътрешната страна на бедрата.

Скрити сексуални фантазии – секс с непознат, респ. непозната.

Жените Козирог външно са резервирани и скромни, но иначе са способни на много силни страсти и чувства. В началото правят впечатление по-скоро на стеснителни, но това е само докато ги опознаете по-добре.

Жената Козирог не се нуждае от кой знае колко много предигра – способна е от нула да достига до върхова възбуда за отрицателно време. Екзотичните отклонения от правия похотлив път не я интересуват особено, предпочита да запази силите си за класически здрав секс. Обича да играе доминираща роля, така че доста си пада по ездачката. Веднъж щом открие своя ритъм, сексът се превръща в диво състезание с награда оргазъм за печелившите. Почти безпроблемно може да си осигури достигане до финала повече от веднъж. Обича да драска, хапе и крещи. Най-добрите ѝ секс съвпадения са Телец, Скорпион, Риби и Козирог.

Мъжът Козирог е бърз и пъргав и не приема не за отговор. Гордее се със своята енергия, но е консервативен и не обича да експериментира.

Когато прави секс, мъжът Козирог се стреми към най-доброто, на което е способен. Обича да прави стриктни планове и предпочита да има до себе си жена, която знае какво му харесва. Очаква от нея да бъде винаги на разположение, когато я потърси. Притежава маратонска издръжливост. Точно това е мъжът, който ще издържи до момента, когато си готова да закрещиш, дори и да ти трябва цяла нощ. Една от най-предизвикателните му фантазии е масаж, който започва от долната част на гърба му и с нежни движения продължава от двете страни на гръбначния му стълб.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Козирозите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби