Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Козирог
ElmUS.biZ

Козирог

AБВГ

Времето – как да го пестим

Зодиакалният знак Козирог е подвластен планетата Сатурн, която в астрологията символизира фактора време. Навярно това е една от най-съществените причини Козирозите да проявяват особено съзнание по отношение на пълноценното реализиране на времето. Вроденото им чувство за дълг, както към дейността, с която се занимават, така и към семейството, не им позволява да пилеят ценни часове за осъществяване на несъстоятелни и рискови начинания. Тяхната работохолична природа им помага лесно да се концентрират, но се явява и една от пречките да не успяват спонтанно да се радват на свободните часове.

Основен проблем на Козирога е, че вътрешните му амбиции го тласкат да използва за почивка дейности, с които да компенсира или навакса несвършената отпреди работа. Често тази тенденция го довежда до състояние на крайно физическо и психическо изтощение и неминуемо води или до приковаване към леглото, или до принудително взимане на отпуска – и то по лекарско предписание. Затова е добре Козирогът да се научи да слага навреме спирачки, преди да е достигнал подобна крайна фаза на загуба на сили.

Друга негова слабост е склонността му да се потапя задълго в часове на безполезни притеснения. Черногледството и тревожното отношение не само, че не са най-добрите пътища към решаването на даден проблем, но и водят до пагубно изразходване на енергийните ресурси на човека. Успее ли да осъзнае тази истина, Козирогът би си помогнал много.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Козирозите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби