Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Скорпион
ElmUS.biZ

Скорпион

AБВГ

Обичайните позитиви и негативи на Скорпионите

Хората, родени под знака Скорпион винаги са верни духовно, макар и да допускат извънбрачни връзки. Верността им е винаги силна и що се отнася до приятелите им, каквито те нямат много, просто защото изискват същата вярност в замяна.

У дома си Скорпионът създава спокойна атмосфера. Той е прекрасен глава на семейство и идеален родител, въпреки, че е малко суров и взискателен към децата си. Представителите на зодията действат умно и в бизнеса. Жените от този знак често заемат ръководни длъжности. Вършат работата си съвестно и се отнасят добре с колегите си.

Скорпионите не жалят сили в преследването на успеха. В такива случаи те често причиняват болка на брачния си партньор. Силната ревност и чувството за собственост са също сред лошите черти на жените скорпиони. Те обичат да знаят къде се намира съпругът им във всеки един момент. Скорпионите също така са злопаметни и запазват чувството си на обида дълги години след дадена случка. А, когато са оскърбени чувството за мъст е особено развито. Те не всякога са добри приятели и лесно стават врагове.

Скорпионите често надживяват брачния си партньор и се ползват от плодовете на труда им. Когато трябва да купуват нещо Скорпионите никога не се колебаят. Те никога и не пропускат възможност за развитие на бизнеса, дори ако трябва да използват сексуални похвати.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Скорпионите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби