Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Скорпион
ElmUS.biZ

Скорпион

AБВГ

Сексът с мъжа Скорпион

Мъжът Скорпион се управлява от своите генитални органи. Той е страстен, емоционален и действията му не могат да се предсказват. Неговата природа се ръководи от собствените му желания и за да ги задоволи той може да приеме и да превъзмогне всякакво противоречие. Никога не прави сметка за последствията. Нека другите го обявяват за безсърдечен Дон Жуан. Тяхното мнение никога няма да подтисне неговото неуморно търсене на сексуални авантюри. Не е трудно да се разбере защо хората се привличат от него както стоманени карфици от магнит. Те отговарят на неговата почти хипнотична чувственост.

Той е комбинация от почти равни части чар и сила на характера. Изглежда има толкова много енергия, че я излъчва в атмосферата и е заобиколен от ореол, където и да отиде. За една жена е опасно да се приближи твърде много до Скорпиона. Неговата изпепеляваща сексуалност може да експлодира внезапно. Лесно избухващ и неуловим, той прави малко усилия за самоконтрол. Сдържаността не е негово качество. Ако искате да флиртувате с опасността без да страдате от последствията, стойте настрани от него. На него е написано Високо напрежение! Правенето на любов с него може да достигне големи висоти или да Ви подтисне максимално.

Една жена, която се превърне в желан любовен партньор на Скорпиона може много да очаква и много да се страхува. Нищо няма да го спре, за да постигне целта си, защото той е жертва на своите желания. В любовната игра може да бъде партньор, който се подчинява на всичко, което ще възбуди приятелката му. Ако тя не иска да бъде възбудена, той ще направи всичко, ще поеме всички рискове, ще я преследва, докато постигне целта си. И ако има неуспех внимавайте! Скорпионът никога не забравя любезността и приятелството, но и никога не прощава обидата, и ако е наранен, става отмъстителен.

Неговите отношения с хората обикновено включват известен елемент на борба и понякога той може да стане необуздан. Твърде лесно си създава врагове, но нека неговите врагове да внимават – за всеки конфликт той е един от ответниците, от които трябва да се страхуват. Той е избухлив, твърдоглав и напорист. Тези, които се занимават с мъже Скорпиони трябва да бъдат подготвени да направят изключително усилие, за да запазят мира. Милостта не е в природата му и пътят на компромисите не е негов път. Ако имате някакви тревоги с него бъдете подготвени да стигнете до крайност. Когато е раздразнен Скорпионът се бие до смърт.В един спор той ще заложи всичко и ще се бори за всичко или нищо и нека загубилия да върви по дяволите.

Неговите мотиви са сложни и мистериозни, защото има скрита интимна част на личността си. Той е много динамичен и досаден, но е верен на приятелите си. Не желае да бъде зависим, не се нуждае от някой, на който да се облегне. Нестабилен емоционално, той презира слабостта у другите и има голяма слабост към мазохистични типове, които чувстват неговия потенциал от жестокост и надмощие. Има сколонност да хаби енергията си в преследване на удоволствия и често става пристрастен към алкохол или наркотици. Неговите шансове да конкурира останалите обаче са големи, защото притежава изключителна воля и решителност.

Работата е важна за него, въпреки че не обича физическия труд. Има необичайна сила на концентрацията, живо въображение, голям кураж и предприемчивост – все качества, които са необходими за успеха. Практичен е във финансовите въпроси. Никой не може да го застави да прави дребни сделки. С една забележка – той обича набързо да засегне проблема и след това да го забрави. Така някой проблем може да остане нерешен напълно.

В сърдечните си афери също не приема не за отговор. Той очаква от Вас изцяло да му се посветите. Ако не го направите веднага прекъсва връзките. Тези, които са родени под този знак могат да бъдат некоректни, егоистични, безскрупулни и тези черти са особено очевидни, когато търсят сексуална авантюра. Според тях страстта има свои собствени закони. Те се борят за майстрорство с пълен контрол върху либидото и емоциите.

За мъжа Скорпион сексът е игра, в която той е пресметнал всичко и има максимални шансове за успех. Интересува се само от жени, които всички останали харесват. Можете да докарате Скорпиона до лудост от ревност, но тогава рискувате Вие. Доминиращ над жените, уверен в своята възможност да ги застави да изпълълнят неговата воля, неговите страсти могат да го доведат до бруталност. С една дума, той е опасен – внимавайте!

Той е похотливо сексуално животно. В леглото винаги гледа да получи повече, отколкото сте се спазарили предварително. Познава интимно женската анатомия и има много активно еротично въображение. За него няма бариери. Всяко кътче трябва да произведе максималното количество удоволствие. Неговата енергия е неизчерпаема, неговите желания никога не пресъхват. Още от първата целувка знаете, че той има предвид нещо съществено. Отива направо към целта си, не се занимава с рафиниране на техниката. Всичко, което иска е да задоволи неконтролираните изключителни желания на своите гениталии. Преди да се е съблякал е готов за действие. Една жена, която описва правенето на любов със Скорпион казва, че това е нещо като да виждаш приближаване на оръдие срещу тебе.

Той започва силово. Неговите целувки не са сладки докосвания, а огнени, силови мъжки прегръдки. Обича да хапе и да смуче. Причинявайки болка той се възбужда повече. Програмата на предиграта му може да Ви доведе до върховни еротични усещания, придружени с болки. Той има нужда да доминира над жената. Ако тя изпитва болка от него, значи му е подчинена. Оправдава се с това, че повечето жени обичат да бъдат сексуално превъзхождани и физически подтискани.

Ръководен от своите гениталии, обича любовницата му да изразява своето обожание към тях. Много обича да Ви посрещне, когато идвате от горещата вана и след това като натисне Вашето горещо, влажно голо тяло в студената стена да влезе във Вас, както стои прав. Влажността го възбужда, той е воден знак и неговото чувство за сексуален глад се задоволява от бързото съединяване на голите тела. Ще иска да продължите в спалнята (Скорпионът винаги иска да продължи!) или ще Ви върне обратно във ваната.

Една забележка: трябва да имате бърз достъп до различни кремове и гелове, които да улесняват честото проникване. Скорпионът може да продължи безкрайно за да добавя удоволствие за себе си от съвокуплението. Един мъж, когото познавах, винаги маструбирал преди акта, друг си хапел устните, докато не потече кръв или се щипел жестоко, така че болката да удължи оргазма му. Един друг особено интересен приятел ми каза, че открил как да заздрави мускулите на пениса си – докато уринира просто спирал и пускал струята през няколко секунди. Като резултат ме увери, че жените били много доволни от неговата възможност за продължителна сексуална потентност.

Мъжете Скорпиони предпочитат да правят любов когато има известна възможност за забременяване, така че се възбуждат, когато не се използват противозачатъчни средства. Те не обичат да използват мъжки противозачатъчни средства или да прекъсват акта предварително. Един метод, който използват Скорпионите е да потопяват тестисите си в гореща вода преди акта, което понякога води до временна стерилност (факт е, че тестисите са разположени извън тялото, защото спермата, която се произвежда в тях не може да живее при телесна температура). Една от причините Скорпионите да предпочитат този начин е удоволствието от болката, което получават неговите генеталии.

Нещо, което никога не съм виждал е мъж Скорпион, който да ме попита как да намери по-голямо удоволствие в секса. Това няма да учуди никого, който добре познава този знак. Да задаваш въпроси, значи по някакъв начин да покажеш сексуална неосведоменост или непълноценност. А никога един истински Скорпион не може да бъде обвинен в това. Сексът е твърде важна работа за него.

Скорпионът е склонен към сексуални чудатости. Той обича необичайния секс и експериментите с всичко, което би го направило запомнящ се: удължители на пениса, нови видове изкуствени пениси, даже вибратори. Неговата потенциална необузданост може да се превърне в реална и порочна. Той изпитва удоволствие от болката на някой друг и това лесно го води до садизъм. Наскоро във вестниците пишеше за един мъж, който си направил леговище в мазе и там водел момичета, които измъчвал преди да ги изнасили – обесвал жертвата за ръцете, приковавал я за стената с въжета и вериги и ѝ запушвал устата с топка. Аз нямах нужда от информация, за да знам, че този садист е бил Скорпион. Той обича да довежда жената до неколкократен оргазъм обикновено с помощта на електрически вибратори. Нищо не прави Скорпиона по-доволен от това да добавя към сексуалното удоволствие и болка.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Скорпионите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби