Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Скорпион
ElmUS.biZ

Скорпион

AБВГ

Интимният свят на мъжа Скорпион

Две от основните характеристики на мъжа Скорпион са мъдростта и силата. Страстен и потаен, той трайно се интересува от секса и на всяка цена успява да постигне онова, което желае. Чарът и магнетизмът на личността му го правят интригуващ и за двата пола. Вътрешният му стимул в споделянето е да кара хората около себе си да се чувстват по-добре и да придобиват по-здрава вяра в собствените си способности. Това нерядко му създава неприятности, тъй като често по-слаби и проблемни партньори несъзнателно ще са привличани от него с цел да се облегнат и да се възползват от силата му.

Мъжът Скорпион притежава древна мъдрост и е смятан от окултистите за стар дух. Благодарение на високата си природна интелигентност той се налага като лидер във всяка активна дейност, с която се захване, включително и в сексуалната. Този мъж крие у себе си огромен запас от воля и чувство за себеконтрол – в много по-голямо количество от видимото на повърхността. Тази негова сила му позволява да устоява без проблеми на различните изкушения и съблазни. Тя действа като сигнална лампа дори когато искрено се е потопил в сексуалната игра. Ако реши, той може да бъде крайно инатлив и неотстьпчив в интимността и всякакви убеждения отвън биха били напразни. Една от най-големите истини за мъжа Скорпион е, че се влияе единствено от своите вътрешни мотиви. Той рядко ги разкрива (както и емоциите си). Съкровената му тайна е, че в действителност този човек е най-силно концентриран върху себе си, отколкото върху когото и да било другиго. В повечето случаи останалите хора не са му необходими. А когато се наложи, той с лекота би намерил с кого да прави секс, сякаш играе игра. Може би затова след освобождаването на сексуалната си енергия – съвършено удовлетворен – мъжът Скорпион обикновено се разделя с интимния си партньор без излишни емоции, романтични илюзии или сантименталности.

Скорпионът обича да консумира човека, от когото е привлечен. Да го притежава. Да го обсебва. Пожелае ли нещо силно, той без никакво чувство за вина пагубно му се отдава. Ефектът върху неговата сексуална жертва може да бъде емоционално фатален. В стремежа си да парира врага в себе си, мъжът Скорпион всъщност забива жилото си върху своя партньор, който във вцепенението си често е довеждан до остри вътрешни конфликти и битки, както и до самоунищожителни депресии. Безспорно е, че мъжкият представител на този зодиакален знак има огромно влияние над останалите. Страшното е, че ако е неосъзната от рано, тази сила може да бъде погубваща. Затова не са редки и случаите, в които за него спомените са наситени с болка и омраза, а понякога дори с отвращение.

В дълбоко интимен план мъжът Скорпион развива техники на сексуално поведение, които са в състояние да доведат жената до него до чувствена лудост. Този мъж не притежава чувство за срам. От друга страна, през цялото време остава напълно съзнателен по отношение на всяка част от своето собствено тяло, като го използва умело и цялостно. Силно устремен към задоволяване на интензивните си чувствено-сексуални интереси, той често се впуска в интимни контакти с представители и на двата пола – по всякакви различни начини, без усещане за свян и непозволеност. Привкусът на лека горчивина или намекът за нетрадиционна, та дори изкривена сексуална нагласа, могат да направят интимните му занимания особено възбуждащи. Факт, който дава обяснение на инстинктивния му стремеж към конвенционални и по-случайни сексуални връзки.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Скорпионите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби