Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Скорпион
ElmUS.biZ

Скорпион

AБВГ

Кариера

Над всичко и повече от всички останали представители на Зодиака, Скорпионът се нуждае да бъде емоционално ангажиран в кариерата си. Подобно на противоположния му знак Телец, той се стреми към емоционална и финансова сигурност и дълбоко жадува да работи упорито и всеотдайно, за да постигне желаното, както и непрестанно да поддържа или подобрява стандарта си на живот. Някои Скорпиони изцяло посвещават енергията си на изкарването на пари. На други им е необходимо време, свързано с драматични вътрешни борби, за да намерят най-точния път за реализация на заложбите си.

Независимо от житейската ситуация, в която е поставен, Скорпионът въпреки всичко успява да материализира таланта си и често се откроява като капацитет в областта, която си е избрал. Когато е извън работната си среда, на него му липсва отдушник (освен ако не е ангажиран със спорт или извънредна обществена дейност) за енергията, която носи в себе си. Ето защо той обикновено се захваща с нещо допълнително, макар и недотам добре платено. От друга страна, за него винаги съществува потенциална възможност силите му да бъдат съсредоточени в негативна посока, която да води дори до престъпване на закона. Това изисква осъзнатата му способност да се контролира да бъде винаги будна и да не му позволява да се плъзга по опасни повърхности.

Скорпионът се нуждае да бъде под напрежение и вечно да има пред себе си нещо, на което да се противопостави, нещо, срещу което да изпробва своите мускули – мисловни или физически. Той е отличен банкер, капацитет в инженерното дело и минната промишленост. Често е срещан като психиатър, мозъчен хирург, учен-изследовател, сексолог или детектив.

Необходими са му предизвикателства, и колкото по-силни са те, толкова по-целенасочен израз дава на скорпионската си мощ. Така е в състояние да поддържа необходимото за него усещане, че контролира света, който изцяло зависи от него.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Скорпионите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби