Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Скорпион
ElmUS.biZ

Скорпион

AБВГ

Партньорство

Ако искате да разберете истината за един Скорпион, попитайте човека, с когото той споделя вечерите, леглото, дома си. Обикновено оценката на партньора му ще се различава от тази на приятели и околни. Реално Скорпионът пази по-приветливото си и отзивчиво лице за външния свят. В партньорството поведението му е много по-различно. Емоционален и лесно възбудим, гневлив и ревнив, принуждаващ и упорит, той е един интензивен източник на енергия, която се нуждае от проводник. Ако тази енергия не бъде умело контролирана, насочена и съответно адекватно приета, възникват проблеми между партньорите.

Леденото безразличие е един от най-силните скорпионски козове, чийто най-сполучлив отговор би бил мекота и търпение от страна на човека до него. Много е важно партньорът на Скорпиона да не е прекалено демонстративен или студен, а да проявява мъдро спокойствие и толерантност, докато бурите на изпепеляващата скорпионска чувствителност преминат. Този, който обича Скорпиона, е добре да осъзнае това, че, наранявайки света в лицето на най-близките си, представителят на този зодиакален знак още по-силно наранява сам себе си. Той спокойно може да бъде оприличен на кактус с бодлите навътре. Не получи ли подкрепа отвън, изразена в търпимост и разбиране (понякога наистина непосилни за човека до него), Скорпионът сам трудно би си простил. Така за кой ли път – типична Скорпионска закономерност – той попада в омагьосания кръг от редуващи се стресови ситуации във връзките си. В такива случаи тенденциите му да бъде потаен, злопаметен и отмъстителен (дори до степен на жестокост!) изплуват наяве и, ако Скорпионската му същност функционира на по-първично ниво, те водят до пълна разруха.

Магнетичен, възбуждащ и интуитивен, Скорпионът често хвърля цялата си енергия в преследване на плячката, която си е избрал. Окъпан в чара и притегателната сила на партньора, от който е привлечен, той е склонен да прояви крайно упорство, дори когато е очевидно, че обектът на неговите чувства е неподходящ. Причината е, че Скорпионът търси и се нуждае от предизвикателства и заради това инстинктивно се впуска във все по-сложни и в много случаи изпепеляващи контакти.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Скорпионите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби