Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Скорпион
ElmUS.biZ

Скорпион

AБВГ

Сексуалност, ерогенни зони, скрити сексуални фантазии.

Скорпионите с лекота се отдават на сексуалното удоволствие и безспорно са най-сексуалната зодия в хороскопа. Обичат да експериментират в секса.

Секс богът на зодиака определено има какво да покаже и го прави. Нестандартните му сексуални умения са просто легендарни. Скорпионът излъчва сексапил от абсолютно всеки свой поглед, съблазнително примигване или мистериозно втренчване. Либидото на Скорпиона е повишено по природа. Обожава чувствените наслади, разнообразието и експериментите са водещи при този знак, като винаги се грижи за максималното удоволствие и на двамата партньори. Всеки, който е стигнал до спалнята му, трябва да се подготви да навакса на темпото му. Скорпионите си падат по супер издръжливи партньори, особено ако понякога допринасят за креватните приключения и с някоя палава еротична играчка.

Психосексуален тип – обсебващ.

Ерогенни зони са гениталиите.

Скрити сексуални фантазии – тип господар – роб.

Любимата му фантазия може да е каквото и да е, важното е да съдържа много играчки и гелове!

Жената Скорпион може да ви изтощи, но никога няма да ви омръзне. Сексапилна и доминираща в леглото, тя иска още веднъж и още веднъж цяла нощ. Основният проблем при нея е, че е силно ревнива, при това често без да има основание.

Жената Скорпион е любопитна, търсеща, експериментираща. Много добре знае, че еротиката не се съдържа само във физическия израз на любовта. В обществото се държи като типичната лейди, но в спалнята надява дяволските рогца. Знае, че контролът на оргазма ѝ е супер важен, така че би опитала абсолютно всичко, за да му помогне да издържи по-дълго. Никога не приема не за отговор и когато някой я интересува, би го преследвала до дупка, не би се поколебала дори да прибегне до хитрости. Най-добрите ѝ секс съвпадения са Лъв, Близнаци, Скорпион и Риби. Обожава всички чудесии, които могат да се намерят в един добре оборудван секс шоп и не би се поколебала да ги използва по предназначение.

Мъжът Скорпион е най-сексапилният представител на зодиака. В секса той набляга на количеството, а не на качеството. Може да прелъсти няколко жени за една вечер. Много внимавайте с него! Този човек е взривоопасен, ако бъде наранен.

Мъжът Скорпион е похотлив, секси по животински. Обожава да хапе, смуче, драска и се справя виртуозно с френската любов. Причиняването на болка го възбужда, така че няма да се замисли да ощипе зърната ти или вътрешната част на бедрата. Пада си по секса във вода, но май повече предпочита дървените маси и нежните материи като коприна или сатен.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Скорпионите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби