Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Скорпион
ElmUS.biZ

Скорпион

AБВГ

Здраве

Така както енергийният поток на Скорпиона се нуждае от овладяване, насочване и изразходване, така и физическото му тяло изисква редовно контролирани диети и спортно натоварване. Това не му се отдава лесно, тъй като той често е склонен да се глези откъм ядене и пиене. Тази тенденция води до сериозни стомашни неразположения и запек.

Силната пристрастеност на Скорпиона към лютите храни, пикантните подправки и особено към алкохола, създава едни от най-сериозните му проблеми. Умереността в тази посока му се отдава трудно – както и по отношение на интензивността в спортуването. Истината е, че той е склонен към крайности и трудно успява да намали темпото както за добро, така и за зло.

Един от най-подходящите спортове за Скорпиона е плуването. Окултната му и езотерична нагласа често го тласкат и към занимания с йога и различни техники на дишане и медитация.

Здравословните му проблеми обикновено са свързани с пикочната, половата и отделителната система (простата при мъжа и яйчниците при жената). Трябва да се пази и носът – Скорпионите са податливи на синузит и всякаква уязвимост на лигавицата.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Скорпионите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби