Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Скорпион
ElmUS.biZ

Скорпион

AБВГ

Техники на релаксация

Установено е, че Скорпионите сте най-интензивните и напрегнати представители на Зодиака. Вие сте подложени на постоянно напрежение, породено от енергичния Ви стремеж към постигане на цели в кариера Ви сред обществото. Подобно на представителите на опозиционния Ви зодиакален знак Телец, и Вие сте в състояние често да проявявате материалистични нагласи. Непреодолимото Ви желание да притежавате, както и да множите все повече и повече придобивките си, било то на практично или на емоционално ниво, се явява обсебващ източник за поддържане на вътрешно напрежение и стресов модел на психична организация. Ето защо е добре да подложите на преразглеждане и преориентация основните приоритети в живота си.

В астрологията знакът Скорпион се явява управител на т. нар. осми дом от зодиакалния кръг, който олицетворява от една страна, смъртта, от друга – възраждането и обновлението, както и техния свързващ елемент – трансформацията. Това е причината повечето Скорпиони подсъзнателно да търсят, чрез навлизането си в дълбините на окултизма и различните метафизични учения, подходящи техники на отдих и разпускане. Усвояването на подобни методи ще Ви помогне да осъществите подвижен мост между съзнанието и подсъзнанието си, между разума и интензивната си емоционалност. Като резултат ще придобиете кураж и яснота за това как да се научите да контролирате чувствената си природа. Те ще са Ви от полза и в осъществяването на стремежа да дадете адекватна посока на емоциите си, без да създавате обстоятелства за ядни разочарования в контакта си със света.

За да имате реална полза от знанията, свързани със скритите страни на Вашата същност, ще се наложи да отделите необходимото време за медитациявъншна препратка. Решителността Ви сами да вършите всичко перфектно и с размах ще е добре да отиде на по-заден план. Бихте могли да помислите за ежедневни моменти на медитация, независимо от забързания професионален вихър, в който сте потопени. Те ще Ви направят по-ведри и спокойни, както и ще Ви изпълнят с прозрения за истинския смисъл и дълбокото значение на живота около и в самите Вас. Така ще успеете да си осигурите докосване до разкрития, които обединяват тайнството на природните закони, човека и Космоса, а съвсем скоро и ще осъзнаете, че вече не сте така дълбоко зависими от силата, егото и материалните притежания. Вашата виталност ще достигне до момент на обновление, което вероятно ще Ви тласне към спонтанни начинания като организиране на излети, дълги разходки.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Скорпионите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби