Начало
Печат
Назад
Напред
ЗодиаКът е дело на
ElmUS.biZ
astro@elmus.biz
W. A. Mozart
play / pause
Големина
Подкрепете ни, макар и скромно,
за да четете ЗодиаКът и в бъдеще.
Благодарим Ви!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Общество
Биоритми
Скорпион
ElmUS.biZ

Скорпион

AБВГ

Интимния свят на жената Скорпион

Интензивността и силата на желанието ѝ за сексуални контакти много често характеризират истинската природа на жената Скорпион. Често вътрешните ѝ мотиви остават загадка и за самата нея и обикновено дори и тя не е в състояние да ги анализира, както и потенциалната си бисексуалност. Фаталната мистериозност е типичен нюанс на сексуалното ѝ излъчване, а ежедневното ѝ поведение се отъждествява с флирт. Студеното ѝ изражение действа на мъжете като магнит, които по-скоро стават свидетели на тишина и силен сексуален заряд, отколкото на демонстративност в чувствата.

Интензивността на емоциите, които жената носи, може да я накара да страда много дълбоко, което тя рядко показва. Една от най-известните ѝ черти е нейната потайност. Тази жена много добре знае как да живее със и за себе си. Затова от рано слага край на сляпото доверие в контакта си с околните, осъзнала силата на своята уязвимост и лекотата, с която се поддава на депресии, причинени от външно нахлуване. Ето защо вместо да се налага да бъде спасявана от друг, тя се научава да се отпуска и наслаждава на своята собствена компания. Да се обляга изцяло на себе си.

Проблем за околните е, че тази представителка на зодиака най-трудно от всички прощава и забравя. Лесно уязвима е и веднъж наранена, тя вечно помни обидата, като пуска в действие бозпощадния си остър език и жилещо поведение. Така е способна да се отчужди до крайност от света, потъвайки в своята студена, непозволяваща никакво вмешателство самота. Но въпреки тези крайности в поведението жената Скорпион, тя обича дома и семейството си и може би последна от всички би се развела. Вярно е, че изискванията ѝ в брака са твърде високи. Но ако мъжът до нея е достатъчно сексуален, енергичен, силен и не на последно място способен адекватно да се противопостави на чувствената ѝ природа, тя може да бъде всеотдайна съпруга и домакиня. Макар че ревността и неспособността ѝ да приеме едно по-свободно поведение или флирт от страна на съпруга си, често поставят брака ѝ на изпитания.

Важен фактор в живота на жената Скорпион е нейната амбиция, която се проявява не само в социален, но и в чувствено-сексуален план. От една страна, тя държи на предизвикателството у мъжете, а от друга – да доминира в отношенията си с тях на всяка цена. Като се прибави и интензитета на чувственост и страст, които притежава, интимният контакт с нея се превръща в една доста сложна, а понякога дори опасна игра, в която и най-минималното отклонение от правилата често бива наказвано по скорпионски, т.е. жестоко.

Това е ЗодиаКът на хартия! Четете още на www.astro.beltcho.eu

Още за Скорпионите

ЗодиаКът от корицата Прати ЗодиаКът на приятел Печат като хората

ЗодиаКът от корицата:
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби